güzel deneme olmuş alper kardeşime teşekkürler
audi chip + filitre 2.kişi
106 ekzos + chip + filitre 2 kişi
güzel deneme olmuş alper kardeşime teşekkürler
audi chip + filitre 2.kişi
106 ekzos + chip + filitre 2 kişi
arkadaşlar siz gördüğünüze yorum yapıyorsunuz car benimle sadece 1 kere kafa kafaya gitti oda aracı ilk aldığım gün ne filitre ne var ne hafifletme stepne dahi bagajda idi ilk gün bir video yaptı üst üste denemelerde turbom şişti KAFA kafaya gibi olduk ondan sonraki denemelerde hep fark vardı zaten
kafa kafaya denmemişti galiba "geçebiliosa ilk önce beni geçsin demişti sanırsam..."
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yılmazın aracı gerçekten çok başarılı gidiyor bi kaç işlemle daha sıkı rakiplere yönelmesini tavsiye ederim ...![]()
iki aracada maşallah...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
teşekkürler arkadaşlar
bir eksiğim var zaten orçun forge dump valve takmam gerek. araştırıyorum
arkadaşlar yılmazın arabasında eksikler var bu speclerle gereçekten şaşırtıcı yürüyor yılmaz bende bi a3 alsam hahah![]()
al tabi
peynir tenekesi gibi gezmekten iyidir 1280 kg.
maşALLAH araçlara audiler de yurt dışında yakaladığı saygıyı artık tr dede yakalamaya başladılar eskiden..kimse suratına bakmıyodu bu araçların işi bilenler hariç...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ben iyi yırttım ama tanımıyorum arkadaşları ne olduğunu bile anlamadım memurbey beni neden durdurdunuz çok heyecanlandım bu olanlarla bi ilgim yok dedim kurtardım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)