Ankara'da herkes mangal ateşiyle yanıp tutuşuyormuş.
Hafta basından açıyorum konuyu, gelecek olanlar yapsınlar programlarını kıvırmaca darılmaca olmasınHava bu şekilde giderse hiç kimseyi üzmeyecek şekilde buluşalım..
Çiftlik vs. diye yazmıslardı arkadaslar ben polissiz alanları tercıh ediyorum ondan Umitkoy Mesa Migros Otoparkı diyorum hemde herkesın bildigi en eski bulusma yerimiz.
Oradan da Kavaklı (Alacaatlı) ya gider mangalımızı yaparız. Bulusma noktasında Migros oldugundan alısveriside yine eskisi gibi havuz seklınde yapar paraları toplar yaparız. Extralarını herkes kendısı öder (alkol vs.)
Saat'i havaların güzel olması ve Pazar günü olmasından ötürü 11:00 olarak düşündüm. Hem geç saate kalmayız hemde yer sıkıntımız olmaz.
Gelecek olanlar sevgilisi veya eşiylşe çocuğuyla geleceğini belirtirse eğer herkes ona göre hareket eder.Hiç bir bayan evde sıkıntıdan patlamak istemez güzel köyümüz Ankara'mızda güneşli geçecegini dusundugum bir pazar gununde
Kalabalık olacağımız için saat konusunda insiyatif beklemezseniz sevinirim kimse kimseyi o kadar saat bekletmek istemez eminim.
Listeyi açıyorum.
Ismını eklemek isteyenler altına alıntı yapsınlar yeter.
-Serence
-Mertcan
-Sertac20DET
-Kingpin
-Vts_Power (Ahmet abi)
-mgnPower
-06ZYV65
-Orhan x2
-Rckid
-OmerRS (Fasulyeden)
-.....