fabrika cikisi renkli cam oldugunu ifade eden sembol/yazi hangisi?
cok acil, cevap alinca silinebilir, simdi otoparka gidecegim
fabrika cikisi renkli cam oldugunu ifade eden sembol/yazi hangisi?
cok acil, cevap alinca silinebilir, simdi otoparka gidecegim
sagol Semih![]()
Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca çıkartılan ”Motorlu Araçlar ve Römorkları Tip Onayı Yönetmeliği”(MARTOY) yürürlüğe konulan gerek “Motorlu Araçlar ve Römorklarının Emniyet Camları ve Cam Malzemeleri ile ilgili Tip Onayı Yönetmeliği(92/22/AT)” ve gerekse eş değeri olan “Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonunun R43 sayılı Regülâsyonunda tüm camların uyması gereken teknik şartlar belirtilmiştir. R43 Regülasyonunun 2.13.1 ve 2.18.2 maddelerindeki tariflerin kapsamında olmayan emniyet camının; ışık geçirgenliği % 70 in altında ise muhtelif deney işleminden geçmesi ve buna Sanayi ve Ticaret Bakanlığından ulusal tip onayı alınması gerekmekte olup,tip onayı düzenlenen bu tür renkli camların “E veya “e” işaretinin yanında “V” sembolü ile gösterilmesi zorunluluğu bulunmaktadır.Bu itibarla araçlarda bulunana renkli camlarında teknik mevzuata uygun olması gerekmektedir.
kaliteli arabaklarda var anlıcanız düşük segmentler de polisle papaz olup cezayı yicek kaliteye binen basıp gidecek
sağdan soldan duyduğum kadarıyla film değilde renkli cama ceza yazamıyormuş polisler doğru mu acaba ?
dedim ama kimse sallamadı söyle yapsak
1-sticker bassak yapıstırsak icten
2- renkli cama film cektirdik desek?
[SIGPIC][/SIGPIC]
iyide renkli cam kendinden renkli demek sen ustune film cektirince gene ceza yicen oyle bi mantikmi varof yarildim hahahaahahahah
- K -
________
Dr.Ecu
basıma gelmedide oyle birsey yaparsa anahtarı kendisine verir cizdigi yerin fotografını cekerim uğrasırımda gerci demek kolayda![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
benim aracımda 1 numara film var gece koyu gündüz açık duruyor polis çevirdiğinde hiç bişi demiyor
güneş filmi diyorum kendisi bakıyor ekzos yok bişi yok hadfi git diyor:d
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)