benim aklıma dizel volvo geliyor 1.6 d olarak .. ne dersiniz. sıfır km fiyatı 50 bin i geçmeyen bir araç olmalı.
benim aklıma dizel volvo geliyor 1.6 d olarak .. ne dersiniz. sıfır km fiyatı 50 bin i geçmeyen bir araç olmalı.
Volvo c30 lar güzel
Focus önermem yeni kasa geliyor satarken değer kaybeder.
308 güzel
megane düşünülebilinir
suan fiesta titanyum modeline bakıyorum şirket için yakıt tasarrufuda var şeklide fena değil focus da olabilir tabi cook arastırdım mantıklı görünüyoo ford
edit: şirket 50 bine kadar bir araç seç derse ki intercity den falan kiralayacak işte. ne seçerdiniz öyle diyim ben.
dizel almanı tavsiye etmem ama dizel dersen 2002 model 3.20d veya volvo s40
sıfır fiyatı 50 bin civarı mı c5 in ? oyle ise c5 gayet mantıklı
edit: 53 bin miş.. malesef ı ıh.
Volkswagen Jetta 1.6TDI Exclusive Manuel,DSG ve ya Comfortline Manuel alırsınız o fiyata..Tam limitte![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
volvo s40 kullandım.fakat.bekledigim gibi çıkmadı yani.mercedes bmw gibi bekleme demem yeterli.yada ben gözümde büyüttüm.
bi arada yeni 2008 2009 model sanırım full + beyaz renk idi. orjinal 20 s40da bir anca görecegin orjinal bod.kit camlar siyah mükemmel duruyor yemin ederim.5dakika gözümü ayırmadan baktım..çok cikixx geldi.akşam akşam. tavsiye ediyorum.böle olursa.görüntü olarakda bmw audı mercedese bende varım demekde.. o paraya en iyisini düşünmüssün.
kesinlikle beyaz cok guzel gidiyor bu s40 a ama işte film falan imkansız yoksa filmle cidden hoş oluyor. ozellikle o body kiti ben de gordum feci gidiyor
+1hemde forumdan biri satılşa çıkardı daha yeni
![]()
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=50108
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)