http://www.sahibinden.com/kazasiz_lo...XQQdisplayitem
Araç çok hoşumuza gitti..Aranızda bilenler olabilir evveliyatını veya şu anki kasa ve motor durumunu dıye dusundum..Varsa bi bilginiz paylaşırsanız sevinirim...
http://www.sahibinden.com/kazasiz_lo...XQQdisplayitem
Araç çok hoşumuza gitti..Aranızda bilenler olabilir evveliyatını veya şu anki kasa ve motor durumunu dıye dusundum..Varsa bi bilginiz paylaşırsanız sevinirim...
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
sahibi ve cok yakın arkadasları foruma uye gerekli bilgiyi rahatça bulursun birazdan niyetin ciddiyse hayırlı olsun bukadar diyorum.
yaa bnde 307 tek kapı var..şu an deil ama 2 ay sonraya falan param gelcek..üstüne biraz ekleyıp alabılecek durumum dogacak..kafam da karışık vtec al diyenler a3 1.8t al dıyenler vs ler cok..2 ay a satarmı bilmem ama şu an gordum arabayı hoşumada gitti takas da ederim diyince satılmassa eğer böyle bişey dusunuyorum acıkcası
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Araç sahibi ve arkadaşları foruma üye, konuyu görünce gerekli bilgiyi verirler heralde.
Ayrıca ben tavsiye ederim eli ayağı düzgün bi vti sağlam duruyor![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
bir dakika bile düşünme.. araç cok sevdigim bi kardeşimin.. gerçekten cok cok ugraştı toparlamak için adam etmek için.. bu paraya bu kadar saglam ve temiz vti gerçekten cok zor.. gideride cok saglamparayı sonuna kadar hak eder
![]()
şu anda bu halinden farklı olarak angel farları söküp jdm farları takıldı daha güzel bi ön görünümü var yani![]()
dostum ben öneriririm. aracı hergün görüyorum,sahibi samimi arkadaşım. forumumuzada üyedir. ama eli kulağında arabanın. elini çabuk tutman lazım
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Araç Emrah(207rc) abinin imzasındaki üyeye ait.. Engin(enginman01) abiye yaniHer gün görüyorum ben de
Bu da yeni farları ile..
Farlar değişince çok daha tatlı olmuş maşallah araçda dik duruyor sahibinin konularını arattır daha iyi tanırsın aracı![]()
arkadasım merhaba arac bana aıt numaramda ılanda mevcut zaten ararsan daha detaylı konusabılırız eger dusunuyorsan elını cabuk tut bence onumuzdekı hafta ıstanbul kastamonu antalya ve antepten mısafırlerımız olacak arac ıcın bu sekılde ayrıntılarıda verebılırım sana arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkur ederım hep bırlıkte yaptık bu aracı hepınızın ufakta olsa emegı vardır![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
honda vti tutulan modeller 98-99 göz önüne al derim ve de binmek için alıyorsan çok araştır aksi takdirde ocağına incir ağacı diker benım gibi![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Bakın İsteyince 18 Civarınada Çiçek Gibi Vtı Bulunabiliyormuş Yorumlarıda Güzel Gelebiliyormuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)