iş yerim ile alakalı sorunlarım var,ayrılmak istiyorum ama bu kadar yıldır çalıştığım için içerdede hatırı sayılır bir tazminatım var.Konuyu askerliğe şöle bağlıcam,normalde benim askerliğim 2011 KAsım'a kadar tecilli,ben şimdi gitsem bu tecili kaldırsam erken dilekçe vermez isem ağustos ayında kısa dönem alıyorlarmış askere,Askerlik şubesine sordum.Zaten mayısta nişanım var nisanda gidemem ama ağustos uygun benim için.Ama ben gidip bu tecili kaldırdığım an bana bi belge bi kağıt gibi bi şey verilir mi iş yerimden tazminatı alıp ağustosa kadar çalışmak zorunda kalmıyim.Yoksa iş yeri için illa sülüs mü gerekli.
yani kısaca niyetim şu,ben tecili ağustosata gidebilecek şekilde kaldırıyim,geliyim şirkete diyimki kardeşim ben ağustosta askere gidiorm çıkıcam işten diyim,alıyim tazminatı ağustosa kadar yatıyim.Buradaki önemli soru bu askeri şubeden tazminatımı alabilmem için gerekli belge nedir tecili kaldırdığım gibi alabilir miyim o belgeyi? kimseden net bi cevap alamadım bu konuda,umarım bilgisi olan vardır![]()