User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: e39 5 serisi mi w203 C serisi mi??

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

e39 5 serisi mi w203 C serisi mi??

babam için uygun fiyatlı ama tatminkar bi araba arıyoruz.. 2 seçenek arasında kaldım en son..

1. seçenek e39 520i

153000km de boyasız, hatasız, ısıtmalı elektrikli hafızalı ve belden katlanmalı koltuk sunroof harman cardon vs, yani en dolu version 5 serisi BMW.. fiyat olarak 23000liraya alırız.. araba füme renk..

2. seçenek w203 C200 komressor

200000km de 3 parça boyalı sunrooflu siyah renk fakat deri koltuk ve ısıtma yok.. daha güncel göründüğünü düşünüyorum kasa olarak o yüzden aklımı çeliyo biraz da ama fiyat olarak 33.000liraya alabiliriz sanırım onu da..

iki araca da standart binilecek diye düşünüyoruz babam binerse..

aslında bi 3. seçenek de war.. babama kendi arabamı orjinle çevirip verebilirim.. kalan bütçeyle de c yi AMG ye yada 5i M e çevirebilirim.. yada kendi arabamı verip 99 model falan bi SLK alabilirim kendime..

sonuç olarak kafam çok karıştı.. yardım lütfen

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e39 w203 den daha güncel duruyor bence ayrıca daha üst sınıf ve daha dolu km si de az ben kesinlikle e39 tercih ederdim...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alperim e39dan sasma Cnin ici 5e gore cok cok cok kucuk kendi aracini veripte slk alma babaya kendi arabani ver 5serisini komple M yap bak keyfine,gerci SLKninda yeri ayri haha bu isten cikilmaz ben solim sana kafam karisti benimde
    - K -

________
    Dr.Ecu

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece W203 benim gözümde E39 dan daha güncel vedaha şık duruyor dıştan.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e39 çok severim ama bence yüzü çok eskidi

ben olsam w203 alırım, çok beğeniyorum

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    520 donanimli, fiyati da guzelmis fakat ayni yakiti yakip 525 ya da 528 almak daha mantikli ve zevkli. SLK guzel ama 2 kisilik olmasi sikinti bana gore. Her ne kadar senden baskasi kullanmayacak olsa da sosyallesen insanlariz, muhakkak +1 yolcu oluyor en az SLK yerine CLK daha guzel olabilir mesela ama performans olarak tatminkarligi goreceli bir kavram CLK200 yetebilir sana ama bana yetmez mesela.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C serisi değilde E serisi olsaydı eğer kesinlikle mercedes derdim ama şu karşılaştırmada e39 kasayı seçiyorum..en azından baba oğul aynı marka farklı kasalar olur

http://www.sahibinden.com/1999_e200_...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1999_e_200...XQQdisplayitem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turkerrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e39 w203 den daha güncel duruyor bence ayrıca daha üst sınıf ve daha dolu km si de az ben kesinlikle e39 tercih ederdim...
    e39 çok temiz daha da ucuz işte o yüzden +1 alıyo ama bugün kullandım hakkaten inanılmaz hantal.. bide ben öyle kalıplı biri değilim o yüzden de e39a uzaklaştım sadce beni çeken fiyat ve temizlik..

Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alperim e39dan sasma Cnin ici 5e gore cok cok cok kucuk kendi aracini veripte slk alma babaya kendi arabani ver 5serisini komple M yap bak keyfine,gerci SLKninda yeri ayri haha bu isten cikilmaz ben solim sana kafam karisti benimde
    ya ortaam benm de çok aklım karışık SLK nın da tepesi açılıyo işte o güzel bakalım hayırlısı

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece W203 benim gözümde E39 dan daha güncel vedaha şık duruyor dıştan.
    aynen bence de öyle.. hem aynı kasa 2007de bile var

Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e39 çok severim ama bence yüzü çok eskidi

ben olsam w203 alırım, çok beğeniyorum
    e39 M olursa hala güncel biçok arabadan güzel aslında ama yine de haklısınız c daha güncel

Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    520 donanimli, fiyati da guzelmis fakat ayni yakiti yakip 525 ya da 528 almak daha mantikli ve zevkli. SLK guzel ama 2 kisilik olmasi sikinti bana gore. Her ne kadar senden baskasi kullanmayacak olsa da sosyallesen insanlariz, muhakkak +1 yolcu oluyor en az SLK yerine CLK daha guzel olabilir mesela ama performans olarak tatminkarligi goreceli bir kavram CLK200 yetebilir sana ama bana yetmez mesela.
    528ler falan var çok aslında piyasada ama ben mesela belden katlamalı koltuklara çok fena takığım 5 serisinde.. yani o olmazsa olmaz illa ki çok dolu olucak e39 olursa.. o yüzden de zaten bu bulduğum 5 serisi pek hoşuma gitti.. +1 yolcu meselesine gelirsek hiç sevmiyorum arkaya insan oturtmayı zaten sürtüyo en ufak kasiste falan.. ondan da kurtulmuş olurum diyorum.. CLK meselesine gelirsek yeni kasadan sonra gözüme çok kötü görünmeye başladılar cabrio olsalar bile.. clkdansa kendi arabam daha mantıklı geliyo

Alıntı F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C serisi değilde E serisi olsaydı eğer kesinlikle mercedes derdim ama şu karşılaştırmada e39 kasayı seçiyorum..en azından baba oğul aynı marka farklı kasalar olur

http://www.sahibinden.com/1999_e200_...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1999_e_200...XQQdisplayitem
    işte ferhat ya o yüzden değişiklik de olur diyorum hemen hemen aynı arabalar e39 e46.. ama aradaki fiyat farkı düşündürmüyo değil.. hala kararsızım E kasalar da clkya söylediğim gibi güzel gelmiyolar artık bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şıhımızdan gereklı duaları ogren gece bı uykuya yat bakalım...hoş bizim şıh adak paralarını pavyonlarda yiyor ama olsun,allahtan umut kesılmez

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben cıvıgı sattıgım an gıdıp e39 alıorum sızede onerırım

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. secenek.

e46 yı pedere ver e39 u kendine al m pack yap. miss gibi kullan

fakat e46 dan sonra biraz agir gelebilr tabiii konfordada o kadar artis olr die dusunuorm..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3. seçenek bence

şöyle bişey yaparsan süper olur

http://www.sahibinden.com/_m_sport_5...promotion_chva
    1881 - 193

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. seçenek bence

Satani taniyorum. Guzel arabalar gelip gecer elinden.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babam için uygun fiyatlı ama tatminkar bi araba arıyoruz.. 2 seçenek arasında kaldım en son..

1. seçenek e39 520i

153000km de boyasız, hatasız, ısıtmalı elektrikli hafızalı ve belden katlanmalı koltuk sunroof harman cardon vs, yani en dolu version 5 serisi BMW.. fiyat olarak 23000liraya alırız.. araba füme renk..

2. seçenek w203 C200 komressor

200000km de 3 parça boyalı sunrooflu siyah renk fakat deri koltuk ve ısıtma yok.. daha güncel göründüğünü düşünüyorum kasa olarak o yüzden aklımı çeliyo biraz da ama fiyat olarak 33.000liraya alabiliriz sanırım onu da..

iki araca da standart binilecek diye düşünüyoruz babam binerse..
    Sınıf farkını zaten hepimiz biliyoruz. Biri D segmenti, biri E segmentinin otomobili. Ama yüz olarak w203 daha güncel, 2000 başında piyasaya sürülmüş bir araç. E39 ise 1995'te piyasaya çıktı.

Ayrıca E39, C ye göre donanım bakımından çok daha dolu gördüğüm kadarıyla. Üstelik kilometresi düşük + boyasız, evveliyatı (bakım, kullanım) düzgün ise temiz bir araca benziyor diyebilirim.

E39 bana göre yeryüzünde üretilmiş tasarım bakımından en başarılı BMW kasası bir de bu yönü var.

Ön konsoldaki dijital göstergelerin zamanla silinmesi haricinde e39 kasanın hiç bir kronik problemi yoktur. Bu sorunu da işini iyi yapan bir kilometreci-dijital göstergecide cüzi bir fiyata yapabiliyorsunuz.

w203 c200 kompressör'ün 200.000 km de olması bence sıkıntı. Hiç bir şey yapmasanız, amortisör + yayları, katalitik konvertörü kesinlikle değiştirmelisiniz aracı sağlıklı yürütebilmek için. Ayrıca susturuculardanda artık ses gelmeye başlamıştır onlara da el atılması lazım yani kısaca manifold haricinde geri kalan komple egzoza girmek lazım. Siz girmeseniz bile kısa vadede katalitik cortlayıp arıza lambasını yakar Ki yürüyen aksamında yenilenmesi gerekecektir arka rotiller sıkıntılıdır, kilometresinden ötürü ön yürüyende elden geçmesi gerekebilir.

Ayrıca c200k nın m271 kodlu motorunun triger zinciri 150.000 den sonra risklidir, tek bakladır zaten yüksek torka ve sert kullanıma pek dayanmamakta. Ayrıca motorun ateşleme bobinleri (fabrikasyon çıkanlar) 120-150.000 km sonunda sorun çıkartmaya başlıyor.

Fazla uzatmadan son bir şey söyleyeyim, ben performans haricinde hiç bir konuda E39'un geride kalacağını düşünmüyorum.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her türlü E39 derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şıhımızdan gereklı duaları ogren gece bı uykuya yat bakalım...hoş bizim şıh adak paralarını pavyonlarda yiyor ama olsun,allahtan umut kesılmez
    o zaman navara almak gerekir combo yada e200

Alıntı JumboAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cıvıgı sattıgım an gıdıp e39 alıorum sızede onerırım
    zaten e46 m olduğu için mersedese yakın duruyorum yoksa BMW nin yeri herzaman ayrı

Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. secenek.

e46 yı pedere ver e39 u kendine al m pack yap. miss gibi kullan

fakat e46 dan sonra biraz agir gelebilr tabiii konfordada o kadar artis olr die dusunuorm..
    daha hiç sunrooflu arabam olmadı hiç önem vermedim böyle şeylere ama insan bi yerden sonra istiyo hakkaten.. konfor önemli

Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. seçenek bence

bu arabanın aynısını yaptık bi arkadaşıma daha yeni bitti yay hariç herşeyiyle aynı ama buna fiyat hakkaten çok isteniyo.. benim arkadaşımdaki arabanın boyasız ve aynı renk olduğunu düşününce maliyeti de belli yani sonuçta.. alıp yapmak mantıklı hakkaten bu paralara satılıyosa.. 3 kere yapsam bu işi s2000 alırım valla

Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sınıf farkını zaten hepimiz biliyoruz. Biri D segmenti, biri E segmentinin otomobili. Ama yüz olarak w203 daha güncel, 2000 başında piyasaya sürülmüş bir araç. E39 ise 1995'te piyasaya çıktı.

Ayrıca E39, C ye göre donanım bakımından çok daha dolu gördüğüm kadarıyla. Üstelik kilometresi düşük + boyasız, evveliyatı (bakım, kullanım) düzgün ise temiz bir araca benziyor diyebilirim.

E39 bana göre yeryüzünde üretilmiş tasarım bakımından en başarılı BMW kasası bir de bu yönü var.

Ön konsoldaki dijital göstergelerin zamanla silinmesi haricinde e39 kasanın hiç bir kronik problemi yoktur. Bu sorunu da işini iyi yapan bir kilometreci-dijital göstergecide cüzi bir fiyata yapabiliyorsunuz.

w203 c200 kompressör'ün 200.000 km de olması bence sıkıntı. Hiç bir şey yapmasanız, amortisör + yayları, katalitik konvertörü kesinlikle değiştirmelisiniz aracı sağlıklı yürütebilmek için. Ayrıca susturuculardanda artık ses gelmeye başlamıştır onlara da el atılması lazım yani kısaca manifold haricinde geri kalan komple egzoza girmek lazım. Siz girmeseniz bile kısa vadede katalitik cortlayıp arıza lambasını yakar Ki yürüyen aksamında yenilenmesi gerekecektir arka rotiller sıkıntılıdır, kilometresinden ötürü ön yürüyende elden geçmesi gerekebilir.

Ayrıca c200k nın m271 kodlu motorunun triger zinciri 150.000 den sonra risklidir, tek bakladır zaten yüksek torka ve sert kullanıma pek dayanmamakta. Ayrıca motorun ateşleme bobinleri (fabrikasyon çıkanlar) 120-150.000 km sonunda sorun çıkartmaya başlıyor.

Fazla uzatmadan son bir şey söyleyeyim, ben performans haricinde hiç bir konuda E39'un geride kalacağını düşünmüyorum.
    bence de e39 en başarılı tasarımlardan e36yla birlikte.. aslında en mantıklısı ikisini de alıp kendi arabamı satmak ama kıyamıyorum öyle yapmaya da mercedeste bahsettiğiniz olası arızalar bmw de de mümkün.. yani parçalar değişir ama illa ki arıza çıkar bence en basiti akışmetre bozulur 500 600 lira.. bunu göze aldık artık katalitik egzoz yay vs. araba bana düşerse zaten değişicek ama zincir meselesini bi yerde daha okumuştum önemsememiştim.. iyi bi araştırmak lazım.. yada alınca hemen deiştirsek kurtuluruz heralde

Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her türlü E39 derim
    bakalım kısmet şimdi de liberty jeep çıkardı başımıza baba.. onu seçeneklere eklemek bile istemiyorum

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arızalar tabi e39da da mümkün ama baktığınız e39'un kilometresi düşük. c200 ise 200.000 km de ki zincirin bobinlerin yürüyenin amortisörlerin kat egzozun mortingen şıtrayze olması an meselesidir. E39 en azından bir süre daha size masraf çıkarmaz kilometresi düşürülmemişse idare eder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e39 alırdım,m giydirirdim, keyfime bakardım,hem sportif(görünüm olarak) hem ağır bir arabaya sahip olmuş olurdum tek geçerim şahsen m tecnic 5 serisini

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e 39 5 20 cidden boşa benzin parası bnm gözümde 1 sene sahip olduk hiç memnun dyildik

mercedes her zmn mercedestir c serisi yerine e serisi bakmanızı tawsiye ederim amg ye falanda gerek yok

fiesta zannedersem aracın slkyla deiştirmek 2 kişilik arabaya binmek demekki bu dez awantaj özellikle 200 ünü alıcaksanız performans açısından başarısız bi model her zmn sawunurum mercedesin 6 silindirlisi makbuldür
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)