Sınıf farkını zaten hepimiz biliyoruz. Biri D segmenti, biri E segmentinin otomobili. Ama yüz olarak w203 daha güncel, 2000 başında piyasaya sürülmüş bir araç. E39 ise 1995'te piyasaya çıktı.
Ayrıca E39, C ye göre donanım bakımından çok daha dolu gördüğüm kadarıyla. Üstelik kilometresi düşük + boyasız, evveliyatı (bakım, kullanım) düzgün ise temiz bir araca benziyor diyebilirim.
E39 bana göre yeryüzünde üretilmiş tasarım bakımından en başarılı BMW kasası bir de bu yönü var.
Ön konsoldaki dijital göstergelerin zamanla silinmesi haricinde e39
kasanın hiç bir kronik problemi yoktur. Bu sorunu da işini iyi yapan bir kilometreci-dijital göstergecide cüzi bir fiyata yapabiliyorsunuz.
w203 c200 kompressör'ün 200.000 km de olması bence sıkıntı. Hiç bir şey yapmasanız, amortisör + yayları, katalitik konvertörü kesinlikle değiştirmelisiniz aracı sağlıklı yürütebilmek için. Ayrıca susturuculardanda artık ses gelmeye başlamıştır onlara da el atılması lazım yani kısaca manifold haricinde geri kalan komple egzoza girmek lazım. Siz girmeseniz bile kısa vadede katalitik cortlayıp arıza lambasını yakar

Ki yürüyen aksamında yenilenmesi gerekecektir arka rotiller sıkıntılıdır, kilometresinden ötürü ön yürüyende elden geçmesi gerekebilir.
Ayrıca c200k nın m271 kodlu motorunun triger zinciri 150.000 den sonra risklidir, tek bakladır zaten yüksek torka ve sert kullanıma pek dayanmamakta. Ayrıca motorun ateşleme bobinleri (fabrikasyon çıkanlar) 120-150.000 km sonunda sorun çıkartmaya başlıyor.
Fazla uzatmadan son bir şey söyleyeyim, ben performans haricinde hiç bir konuda E39'un geride kalacağını düşünmüyorum.