arkadaşlar 2 aracın farını açıp temizlemek istiyorum fakat cesaret edemiyorum yardımcı olabilecek olan varmı
arkadaşlar 2 aracın farını açıp temizlemek istiyorum fakat cesaret edemiyorum yardımcı olabilecek olan varmı
İlk bnde çok korkmuştum 2 tane redbull içtim cesaretimi topladımve saç kurutma makinası birazda 60-70 derece su ile halloluyor.
ben bi çıkma far aldığımda dur temizleyelim deyip tazyikli suyu bastılar içten dıştan. sonra basınçlı hava tuttular. ve olay bitti![]()
valla bu kadar basitmiş. ama içini açacaksan farı fırına koyabilirsin yada sıcak su yada fön makinası ile ısıtarak. dikkat edersen arada bir slikon tabakayı eritiyorsun. işte birleştirirken de yine o kuruyan slikonu eriterek birleştiriyorsun bu kadar basit. acıma dalll![]()
biri cadillac kırarsam bulmam çok zor diğeri 520 araçlar yeni ama ne talihimdir anlamıyorum ikisinde de toz var ramosi kim![]()
her arabanın öle deil malesefcivic farı nı ben sana 5 dk içinde aaçarım gecen corsa farı açtım araç 2004 model ver orjinal farları tam 5 saatte açtım
keske kolay olsa gelmeseler basıma aç aç die herkkes kendi açsa kesşke
hele gecen hafta florino farı açtım ara. 2010 model 7 satte açtım ve farın 1 tanesini tam ortadan ikiye böldümkeske kolay olsa.................
Far üretiminde sert silikon kullanıldıysa acılması gercekten cok zor.
Bi takım farım 4 saatte 4 kisi tarafından anca acılmıstı, sonraki takım 1 saatte acıldı sıcagı görünce
Markaya göre de degil, senesine göre kullanılan malzeme bile farkediyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
valla diğer farı kaskodan almıştım inan bu temizlenen far daha temiz sıfır fardan
immobilizer çalıştı sanırım gecmiş olsun
corsayı bilmem de millet astrayı kovaya kaynar su koyarak acıyor .. ama işte fardan fara degişir dogrudur. kolay gele sana da.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)