bır ara soylentı wardı ps2 oyunlarını pcde oynıyabılıodk bılen warmı yada oynuan bı yardımcı olrsa sewınrm tesekkurler...
bır ara soylentı wardı ps2 oyunlarını pcde oynıyabılıodk bılen warmı yada oynuan bı yardımcı olrsa sewınrm tesekkurler...
internet üzerinden emülatör bulursan çalıştırırsın hiç denemedim ama oynayanlar var bildiğim kadarıyla "ps2 emulators for pc" diye arat googledan çıkar kesin
ewt aynen öle metin abi bizim ( 34 NVL 80 ) oynuyordu biraz grafiklerde kayma oluyo ama oynanıyordu GT filan oynuyoduk biz emülatör ü war ararım bulursam sana haber werrim kardeşim msn den![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
abı hatırlayn ya oynaamk ıstıocnm pcde ps2 da warda bıde pcde bakıyım dedm nası oluyo dıe tyardımlarınıs ıcın sımdıdıen so tenkssssssssss
ya olsn ya olsnya yeterkı bı gorelm calıstıralm yanı yokmu elınde calsıtrp oynıyan bı emulator progu
tymu yetiş gari![]()
http://www.pcsx2.net/
bu siteden bakabilirsiniz hangi oyunun emulatörle çalışıp çalışmadığına
Özgürün verdiği adresdeki emulatör şu andaki tek emulatör ordaki listede playlable yazan oyunları oynıyabilirsin sadece gt serileri çalışmıyor malesef şu an.
ben çözümü arkadaşın ps2 sine el koymakta buldum![]()
walla her eve lazım bişey bu hazır ps3 geliyo fiyatlar düşer ikinci ellerin birer tane kapatmak lazım bea![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)