Evet baslıktada dedıgım gıbı yurtdısı egıtım danısmanlıgı yapan fırma varmı?? İşini ıyı yapan guvenebılecegımiz... Antalya'da ozellıkle..
Ayrıca yurtdısında okuyan ,okumak ısteyen , arastıranlarda bılgı verebılır...
Evet baslıktada dedıgım gıbı yurtdısı egıtım danısmanlıgı yapan fırma varmı?? İşini ıyı yapan guvenebılecegımiz... Antalya'da ozellıkle..
Ayrıca yurtdısında okuyan ,okumak ısteyen , arastıranlarda bılgı verebılır...
bir ara bir arkadaşımız paylaşmıştı eminim yardımcı olucaktır ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Yeni konu açmamak için burdan devam edeyim dedim hangi firmaları tavsiye edersiniz bende bu sıralar başvuruda bulunmak istiyorum ingiltere için.
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
YE-RO ile gittim, gönderdim. Tavsiye ederim.
Hali hazırda programalara katılıp zorunda eğitim yerine bence biraz araştırarak kendi zevkinize , hobilerinize uygun yerlere bakın ve eğitimden ne kazanmak istediğinize karar vererek önce kendiniz liste oluşturun . Sonrasında firmalara giderek bütçenize göre teklifleri değerlendirin derim .
en iyi eğitim danışmanı kendisidir insanın, geçen sene master için araştırma yaparken bir iki yerle de görüştüm. O kadar çok eksik ve götten uydurma bilgiler verdiler ki, kendilerinden de çok eminler bu arada. Başvuru dahi yapamayacağımı iddia ettikleri yerlere hali hazırda başvurumu yapmıştım zaten. Bu bahsettiğim yerler tırt falan yerler değildi bu arada ankarada bilinen yerlerdendi. Ben kendi adıma güvenemedim en iyi bilgi kendi edindiğim bilgi dedim ve iyi ki de kendim yapmışım. En tıkandığın yerde ararsın başvuru yapacağın okulu direk birinci ağız bilgi alırsın, çoğu okul epey yardımcı oluyor.
Istanbul'da SI-UK diye bir acente vasitasi ile su anki yuksek lisans yaptigim yere geldim. Ben kendilerinden sonuna kadar memnun kaldim.
Bir de Besiktas'da British Side hakkinda olumlu yorumlar duydum, alternatif olarak bakilabilir.
"Korkmadık, savaştık"
IEFT
ben bu firma aracalığı ile gitmiştim.
çok çok iyiydi.
hangi ülke düsünüyorsunuz ?
Eger Almanya düsünüyorsaniz sakin acenteye 1500-2000 euro hava parasi vermeyin.
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
ingiltere londra düşünüyorum.
vize işlemleri için kim nasıl bir yöntem kullandınız biraz açar mısınız tecrübelerinizi ve ordaki masraflarımızı karşılaması için hesapta görünmesi gereken ücreti hangi yöntemle hesabınıza yatırıp hangi yöntemle konsolosluğa sundunuz ? benim cevabı önemli olan konular bunlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)