Aracımı farklı bi renge kaplatmak istiyorum arkadaşlar Antalyada bu işi kim iyi yapar duyan bilen gören varsa yardım plz tenks
emeğe rep + hayır duası + vtecle bi tur söz![]()
Aracımı farklı bi renge kaplatmak istiyorum arkadaşlar Antalyada bu işi kim iyi yapar duyan bilen gören varsa yardım plz tenks
emeğe rep + hayır duası + vtecle bi tur söz![]()
beni 1 tur gezdirirsen aksam kulagına fısıldarım bişeyler özel olarak
Antalya da bu işi hakkıyla yapan bir yer var mı bilmiyorum ama, yolun Ankara/İstanbul' a düştüğünde referanslı yerlerde yaptırman daha mantıklı olur ileride pişman olmamak için.
İstanbul da zaten bir çok bilindik yer var, Ankaraya gelirsende Gmg Garage Mustafa Baranlıyı tavsiye edebilirim. Foto albümden renk değişimi yapılan araçlara bakabilirsin;
http://www.gmggarage.com/
Reksant reklam yapıyordu sanırsam.
profesyonel anlamda bu işi yapan yok antalyada sadece taksi sarısı kaplıyanlar var onlarda ***** rengarenk oluyo
Bitane beyaz fn2 var siyahtı beyaza kaplattı Çokda güzel olmuş.Acaba nereye kaplattı O ?
Bende bişi tavsiye ediyim size, gidip bikaçtane taksiciyle fln konuşun, işçiliği iyi olan ve taksi kaplayan bi yer bulun.Aynı zamanda ekonomikde olur muhtemelen.Malzemeyide ist yada ank dan getirtin ve orda yaptırın.sonuçta kulllanılan folyo en az işçilik kadar önemli, gittiğiniz yerde ucuz folyo kullanılırsa pekde hoş olmaz..
şuana kadar çok araç kapladık.reklam amaçlı araç giydirmeyi kast ediyorum.
bursada olsaydın.en kral usta ile kaplatırdık.zor işlem olur renk değiştirmek.bazı hatlar insanı terletir kaplarken..ama her yiğidin harçı degil.
ama tavsiye etmiyorum.kullanışlı değil.uzun ömürlü hiç değil.
güneşten soluyor ve sıcaktan erimeye kadar gelir.işler kaputa.kaplaması çıkarması bi dert.
kullanışlı ömürlü bişey olsa herkez yapardı.1000kişiden 2,3kişi yapar bunubence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)