http://www.sahibinden.com/-----_nost...XQQdisplayitem
ilandaki aracı kendime almayı düşünüyorum durumunu bilen gören varmı boşuna izmire gitmeyim
ilginize teşekkür ederim
http://www.sahibinden.com/-----_nost...XQQdisplayitem
ilandaki aracı kendime almayı düşünüyorum durumunu bilen gören varmı boşuna izmire gitmeyim
ilginize teşekkür ederim
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
cok ucuz değilmi yaw güzel elden geçirmişler gibi görünüyor fotoda
bukadar senedir izmirliyim tek birkes bile görmedim bu aracı. Ancak bu hali için bedava resmen.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
cemlerin aracı,kıvanç satılığa çıkarmış sanırım...birkaç kere gördüm güzel bir araba fiyatına görede gayet iyi durumda,bir sorunuda yok kendiniz gelip görme şartıyla alınabilecek bir araç![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
ben her akşam önünden geçiyorum.kaportası görünüşü falan çok iyi.akşamüstü ordaysa içine falanda bakarım bi ama 3500lira eder herhalükarda gibi duruyorizmire gelmeye değer bence.kendin görmen lazım
![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
birkaç kere gördüm dikkatimide çekmişti çok yakından incelemedim ama düzgün aynı fotolarda göründüğü gibi farklı bişeyler karşılaşacağınızı sanmam
valla fiyatına göre çok iyi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
arac benım arkadasım cok temız bakar cok dıkkat cekıcı bır arac cokta temız ben kadranlarına hayran kalmıstım hızlandıkca kızarıo deıısk bırsy ustelık duz yolda 140 yaptıkjantlarıda bız verdık mehmete jantlar asırı temız kaynaı vs yok yanı
bu arada arkadas yalandan deıl gercekten yurd dısına cıkıyor sahıbınden comdakı her satan ya askere gıdıo yada yurd dısına bunların hepsı dedıgını yapsa memlekette adam kalmıck valla![]()
Arkadaşımın arabası diye demiyorum ama bu arabaya bu para hakkaten bedava...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)