http://www.sahibinden.com/drag_canav...XQQdisplayitem
arkadaslar allah ızın verıse bu araca nıyetlıyım bu arac hakkında bılgısı olan varmı ?
http://www.sahibinden.com/drag_canav...XQQdisplayitem
arkadaslar allah ızın verıse bu araca nıyetlıyım bu arac hakkında bılgısı olan varmı ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yürürü cidden çok güzel bi araba mekanik olarak masrafı yok şu anda o fiyatlara kesinlikle alınabilir tavsiye edebileceğim bi saxo şahsen
Ben çokkez gördüm draglarda olsun karabaglarda gaziemirde vs. Geçen yaz nerdeyse hergün karabaglarda görüyordum ve hiç sakin gitmiyordu sahibi hep dipgaz gidiyodu pek bi incelemedim ama yürürü güzel kasasında dikkat çekici bi bozukluk gömedim kaporta olarakta iyi diyebilirim.Sorunu vs yoksa alınabilir.
ızmırde draglarda bırcok kez canlı gorduk hızlı arac ama yollarda gormuyoruz bayadır denk gelmemısızdır hıc mutlaka tanıyan cıkıcaktır arac ustundekınlere gore fıyatı cok uygun gıbı duruyor
araç sahibi arkadaşım detaylı bir bilgi istersen alırım
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
sen tanıyorsan abı tamam dır once sneın yanına gelırm sonra arabaya bakmaya gelırım kısmetse bu ay ıcınde bu ısı bıtırıcem serkandı galıba sahıbı onunla telefonda uzun uzun konustum sen ok verısen ben bu aracı alırım abıı![]()
bu arada arkadaslar ızmırde kapalı garajda uzun bır sure yatmıs kullanmamıslar nedenını buılıyurm hıc brı sıkıntı yok dedıler![]()
tuncay sahibinin adı pek kullanmaz arabayı
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
hadi artık melii abi vts leri 2 leyelim=)
tamam bebegım tam dedaylı bılgıler gelsın ondan sonra flımı kopartırız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)