selamlar, henüz bitmedi ama genede paylaşmak istedim marşpiyeller hazır ama daha takamadık sırasıyla yay ve jant takcam. 40mm yay aramaktayım bu aradajant tavsiyelerinizide bekliyorum
![]()
selamlar, henüz bitmedi ama genede paylaşmak istedim marşpiyeller hazır ama daha takamadık sırasıyla yay ve jant takcam. 40mm yay aramaktayım bu aradajant tavsiyelerinizide bekliyorum
![]()
imzadakini yapmaya çalışıyosun aracı biliyorum güzel aslında ama fazla beyaza boğmamakta fayda var bence.birde tamponu yapanın sağ tarafa acilen bi ayar çekmesi lazım.jant olarakda gsi jantları bulmak imkansız gibi o yüzden güzel bişeyler şart.kolay gelsin inş hayalindekini yaparsın
bu arada sitede birisi satıodu koni 4cm yay tam senin aracına göre benzinli yayı
gsi'ın 5kollu jantını piano black yapıp,gsi spoiler,gsi stoplar,ön tarafa steinmetz panjur,far karartma olursa tam super olur![]()
Araca maşallah diyelim jant yayla daha iyi olcaktır.
Arkadaşımda koni 5 cm yay var istersen linkini koyuyorum yardımcı olacaktır sana...
http://www.sahibinden.com/satilik_ko...XQQdisplayitem
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
5 kollu c kasa gsi jantını diyorsun galba bende çok beyeniyorumda çok pahalı servisde sordum tigranın jantı olarak geçiyorfarları haftasonu halletcem karatcam ama angel eye takmıcak standartı karartcam.
foto varmı ne kadar düşürüyor 5cm çokmudur acaba ?
tesekkürler.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
tam benim işim grafikerim zaten fatoşda denemedim jant kalmadı gibi bişe
tesekkürler.
tesekkürler.
5cm bu kadar düşüyorsa az bile düşüyormuş ama tam ideal istedim gibi yaylarla ilgili özelden mesaj atıcam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)