aracı bikaç gün önce istanbuldan aldım tertemiz orginal bi sedan eg artık gündelik kullanıcam (pek ırzına geçmeyip elimdeki parçaları değerlendirerek biraz çağdaşlaştırsam fena olmaz gibi )
tabi aldığım gibi ufak değişiklikler de yapmaya başladım başlangıç olarak şu gereksiz icat karbüratörden kurtulup emme manifoldu swapla başlayalım karbüratörü çok randumanlı görünmüyo biz de söker iptal ederiz daha sonra megasquirt edis cop ateşlemeyle ses yapan distribitörden de kurtulmuş olucam adım adım paylaşırım tabiki sonu yine kapak swapa dayanacak ama gündelik moddan hiç çıkartmayı düşünmüyorum diğer sohc vtecim 30 kere geri söksem de bana yetiyo
öncelikle eski tip emme manifoldu ve crx tb ila başlayalım ardından kapağımızı boyayalım
boya işleri bugün bitti sayılır kapağın astarı da tamam yarın montaja başlıyorum
2.gün
evet bugün emme manifoldumu monteledim kapağın boyası da bitti gerçekten emme beklediğimden çok daha güzel tepki verdi tps bağlantısını hazırladım enjektörler üzerinde artık kapağın boya ve verniği de tamam aslında güzel kapakmış boyayınca anladımyağmur yağsa da pek yılmayıp bitirdik
3 gün
tesisata da başladım hatta bitmek üzere ama daha resimlemedim