Efe gibi bende ilk DIY konumu TT'ye açayım.. alsında bir sürü DIY konum varda bugün yaptığım çalışmayı size sunayım
Malumunuz yaz geldi... kışın motorunuzu pislik kurum birikiyor... bende temizledim bir güzel iac'ı kelebeği ve emmenin içini falan filan derken rolantiyi ayarladım bir güzel ama bir sorun daha vardı.... artık motorda kurum vs olmayınca bide parçaları söktüğüm için FITV ( fast idle thermo valve ) aracı ilk çalıştırdığımda soğukken devir anında 2300 devire fırlıyordu. Tabi 10 15 sn içinde rölanti 1800-2200 arası dalgalanmaya başlıyor kendiniz aracı ısıtınca gaza yüklenip motor kendi ısısına geldiğinde ve FITV thermosu kapandığında herşey normale dönüyordu. Önce FITV nin hava yapmış olduğunu düşünerek( soğutma suyu) havasını aldık havada sorun yoktu gayet normaldi hava yapmamıştı... biraz araştırma yaparak fitv yi söktüm. ve içini temizlemeye karar verdim...
Önce FITV nedir ne işe yarar ?
Açılımı Fast Idle Thermo Valve ;(türkçesi sanırım sıcak hava termo jiklesi) Ne işe yaradığına gelince aracın ilk çalıştırmada araç soğuk olduğundan dolayı fazla havaya ihtiyaç duyar ve fazladan hava emerek motoru daha hızlı bir şekilde normal sıcaklığına getirmeye yarar... mantık şu ; motor suyu ısınana kadar bu içindeki thermostadı açık konumdadır ve hava alır buda devirin yüksek seyretmesine sepep olur. thermowax adı motor soğukken açık bu thermo ısındıkca motorun içindeki thermostad vari cisim yukarı çıkarak hava almasını önler tabi ve kapanır o hava almamaya başladığında motor ısınmış oluyor ve araç normal rolanti devri olan 600-750 arasına gelmiş oluyor. nasıl kapandığına gelince ; FITV nin altında su haznesi ve waxi vardır sıcak su orada genleşmeye başladığında yukarı doğru hareketde bulunur ve jikleyi kapatır
Neye benzer ? Ve Nerededir ?
genellikle hondalarda kelebeğin alt kısmına sabitlenmiştir
Yada prelude integra ve accord gibi modellerde emme manifoldunun üstüne sabitlenmiştir.
Temizliğine gelince
Buda tegden söktüğüm FITV si...
Çiçekler içinde doğanın içinde söküyorum FITV...kirli bir şekilde balata spreyi veya carburatör temizliyicisi ile bir güzel temizleyin.
Kapkara olan Hava bypass valvi... şimdi brand new neredeyse
Sonra parçaları geri takıyoruz.... Takarkende plastik pul vida şeklinde bir parçası üstünde var sonuna kadar sıkarsanız en düşük devirde çalışır(1450 rpm) FITV yüksek tutarsanız vidasını devir dahada yüksek olur ama sıcak memleketde yaşadığım için sonuna kadar sıktım...
Ve sonuç ? İntegramı soğukken ilk marşta bakınız devir nerede![]()
![]()
o eski 2300 devir ve yalpalanma tarih oldu aynı zamanda aracım ısındığında rolantideki hafif titremedende eser kalmadı
![]()
Aracım fabrika ayarında çok şükür
Maliyetimi ? 6 liraya aldığım balata spreyinin 10da 1ini kullanmadım desem![]()