Arkadaşlar linkdeki Mercedesi bir abimize almayı düşünüyoruz.Ama İstanbulda arabayı göstermek için tanıdık yok.Tanıdık güvenilir servisde ustası olan var mı?Ücret sorun değil.
http://www.sahibinden.com/mercedes_c...XQQdisplayitem
Arkadaşlar linkdeki Mercedesi bir abimize almayı düşünüyoruz.Ama İstanbulda arabayı göstermek için tanıdık yok.Tanıdık güvenilir servisde ustası olan var mı?Ücret sorun değil.
http://www.sahibinden.com/mercedes_c...XQQdisplayitem
[SIGPIC][/SIGPIC]
arkadaşım benim mercedesi güvenle götürebileceğim bir yer var.keskinler mercedes maslak(internette aratınca bulursun)fatih kardeşimiz var.yüzdeyüz güvenilirdirler.babasına bile iltimas geçmez neyse onu söyler gönlün rahat olsun.
kendi mercedesçi ustam war istersen adres weririm% 100 güwenle gidebilirsin maslakta
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Maslakta Keskinler mercedes var.chek-up konusunda mükemmeller.aslında her konuda mükemmeller.
adresi tam olarak buradan alabilirisn.www.keskinlerservis.com
Ben size mini ekspertiz yapayım dilerseniz,
Kafadan patlamamış gibi duruyor, farlarından belli. w208 ve w210 ların hastalığıdır farlar bir süre sonra kararıyor.Çıkma bulduysa onu bilemem.
Burası sahrayicedid'in çıkışı, en yakın sanayi bostancı sanayidir.
Bostancı sanayiye gidecek olursanız yağızkan mercedes servisi deniz yağız'a gidebilirsiniz, işini iyi yapan biridir![]()
Pasha'dan Aşkın'dan ve Prestige'den ve aklıma şu an gelmeyen bir takım galerilerden gözünüz kapalı araba alınabilir.Tek diyebileceğim bu.
Bostanci sanayide Tac Servis'e gidiyorum ben memnunum.. Mercedes motorlu Jeep'i sorunlarindan dolayi goturdugumde de, periyodik bakim icin Mercedes goturdugumde de cok yardimci olmuslardi..
Almışken avantgarde alsaydınız..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
İyi hoş demişssinde , clk 200 muadilleri 40 bin ytlye yakın pashadaki araba 34 bin yazmış kaldı ki pasha bu işin ticaretini yapıyor 500-1000 lira kar için araba satmaz.Açıkcası arabanın sağlıklı olduğundan şüpheliyim bu şekilde mantık yürütünce o yüzden sağlam bi expertiz gerekli..
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)