bilinen bi araba pt plaka tanıdık gelmedi mi![]()
aracın resimdeki bu kavşakta drift videosu bile var![]()
sahibinin adı ismail ile başlıyor çam ile bitiyor![]()
pt ayridir ama supra bayaaa var ankarada gormek degilde gormemek beni sasirtabiliyorpt ise cok meshurdur ipuclarini vermis arkadaslar gerci
edit : sizin arabada miniydi sanirim. bende oralardaydim
edit oglu edit : profil resminde varmis zaten![]()
![]()
![]()
Demek bizim cahilliğimizmiş. Ne yapalım öğrenicez zamanla
Nedir peki bu Pt'nin olayı?
Biri anlatsa bari..
Bu arada bugün muayene ye gittim. Ama tabii katalitik olmadığı ve arabada komple egsoz olduğu için tüvtürk deki abileri tekrar görmem gerektiğini öğrendim. Neyse bunun dışında kusurum yok. Eski header, katalitik ve susturucuyu takınca sorun olmayacak inşallah.
Ali Can Calis
Msupra msky supra 3 üde aynı kişinin
suprada aem ems komple egsozt s366 dan biraz büyük turbo var gerisi komple stock bide FMIC
var
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bende herkoda gördüm bugünbide herkoya çekici ile ferrari gelmişdi istanbul plakalı ne iş anlamadım
![]()
Kasım gibi Ankaraya geldiğimde kızılay'a giderken görmüştüm bu aracı. ilk önce egsozu gördüm sonra stoplar sonra spoiler diye giden yavaş çekimde bi film yaşadımaraç park halindeydi ve 100 metrede aşağıda polisler vardı oradan sessizce gittiyse ondan sonrada bişey olmaz herhalde. Allah kaza bela vermesin. Kesinlikle muhteşem bi araç .
![]()
ah ah acı hatıralar bunlar ben denk gelseydim heralde ışıklarda kaldıramazdım arabayı elim ayağım boşalırdı harbiden o egsoz çapı ne öle soba borusu gibi walla tr deki en giderli supra sanırım
edit: değilmiş sanırım![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)