http://www.sahibinden.com/type-r_sat...XQQdisplayitem
bu aracı tanıyan gören bilen varsa bilgi verirse sevinirim pmde atabilir..
http://www.sahibinden.com/type-r_sat...XQQdisplayitem
bu aracı tanıyan gören bilen varsa bilgi verirse sevinirim pmde atabilir..
kendisi çok iddalı konuşuyo kaza yok die ama dediğin gibi servise götürüp baktırmak lazım ama bilgisi olan varsa öğrenmek istedik
abi 5 6 ay oncede satılıktı diye hatırlıyorum hatta jantları ayrı satıyordu fiyat bu kadar asağıda değildi o zaman 34-36 arası bıseydı sanırım
ben yanlıs hatırlıyoda olabılırım sen gene bi sorarsın![]()
İlker G.
önden çok kazası var 4-5 tane
yetkili servisden değişenleri sorduğumda midem bulanmıştı..
kötülemek gibi olmasın ama bende DJ i almadan önce bu araca niyetliydim..
Şu anki sahibi bulgar göçmeni bir adam bildiğim kadarıyla
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bu aracın yanı na 3 gun dur gıdıp gelıoruz almaya nıetımız var bi arkadaşımıza zaten aynı semtte atrorum 3 yıldır bu arkadaşda heryerını dıdık dık ınceldım araçta boya var ön camurluklar kaput degısmıs ama şaselerde podya larında bısey gorunmuor renge göre rakkam yuksek dıorum ben ve enson 30,500 dior dahada aşşagı vermıor
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
ewet bulgar göçmeniymiş ama bize değişenden bahsetmedi biz kalkıp antalyadan gelicez 500 600 masfar yapacaz boşa gidecek bunları demesi lazım
eğer uzakdan geliceğni sölediğin halde yok diyorsa çok ayıb etmiş böyle adamlara gıcık oluyorm terbiyesizlik....
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
geçen bu sekilde bir araç vardi ayni renk kol çikardi filan yaziyordu.yanlis bilgilendirmek istemem sizi.sahibinden de bir arkadasimiza bakiyorduk oradan aklima kalmisti.belki bu araba degildir ama alirken iyi baktirmak gerekir...
ben tramerden sorgullattım bir suru hasar gorunuyor
Asil in eski aracı. Önden kazası var. Jantları ben satmıştım ona..![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)