arkadasmız dogus( can000 ) onumuzdeki 2 gun IDS international drift series de yarısacak tek türk olup bizi temsil edecektir
yıllardır drift antremanlarına gitti sadce yanda oturdu simdi nurburgringde profesyonel olmak icin ter dokecek ve herşeyden Türk'ün gücünü gösterecek !!!
eveeet 2 haftadır yasadığı stresi biliyorum ve onu biraz da olsa rahatlatmak icin bu konuyu acmak istedim...yıllardır hayal ettiği yarış pistine(nürburgring) 2 gun boyunca cıkacak .bunca zamandır sadece hayalci olmakla itham edilirken simdi hayalini gerceğe tasıyacağı icin hem heyecanlı hem stresli hem de mutlu ! şimdi gelelim konuya;bu çocuk bu yazıyı niye yazdı ? net olarak hatırlayamıyorum ama bu macera sanırm 5 yıl once basladı.Drift academy istanbul(mert bilaloğlu)(mustafa mert kazanç) !.araba ehliyet ve ulasım imkanları olmamasına rağmen azimle gittiği her drift antremanın yararını direksiyona oturduğu ilk anda gördü.biraz hayallerinin biraz arkadslarının gazıyla bu hafta almanyada yapılacak olan IDS(international drift series) Pro-Search e katılacak.hayatta becerebildiği fazla birsey olmadığı icin ve gercekten sevrek yaptığı tek iş olduğu icin drift konusunda kendini profesyonelleştirmek istiyor.isteyen herkes dalga geçebilir hayalci cocuk,gerçeğe dön,masal dunyasında yaşama gibi seyler soylebilr.Tek isteği bunu yarıştan once yapıp moralini bozmayın.Doğuş bu işe hayal kurarak basladı, cebindeki yemek paralarını biriktirerek drift gunlerine geldi academy de eğitim alma şansı yakaladı.bu işte gerçekten gelecek vaad eden bi insan olduğunu dusunenler var.Sizin de bildiğiniz uzere olurda pro search de ilk 5 e girip lisans alırsa profesyonel lisans sahibi olan ilk turk olacak(imkansızı basarmayı istemek hep cazip geldi ona,başaracak!).Doğuş icin hersey hayal etmekle basladı ve umarım yıllarca surecek uzun bi maceranın baslangıcı olur Pro search.
Doğuş'a şans dileyin tek istediği bu ....
sonuna kadar arkandayız kardeşim emin olabilirsin oraya gitme cesaretini göstermen bile çok büyük 1 olay sana güvenimiz sonsuz !! iyi şanslar![]()