en pratik kolay ve problemsiz nasıl sökerim...ısıtmak filan gerekirmi yoksa direk kazıyayımmı ..??
en pratik kolay ve problemsiz nasıl sökerim...ısıtmak filan gerekirmi yoksa direk kazıyayımmı ..??
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
bende gecen gun söktum comboda falcata bıcagı ıle basta asagı kadar bellı aralıklarda kestım sonra ucunu hahıf kaldırarak cektım geldı. yapıskanı kalıyor onuda sabunlu suyla fıs fıs yaptım jiletle kazıdım sorunsuz. dikkat etmen bölge sabunlu su camdan asagıya dogru kayıp gıtmesın pecete yada bez sıkıstır. alt tarafa. kolay gelsın.
fön makinasıyla ısıtın ucundan açarak yavaş yavaş çekil sorunsuz gelir bazı yerlerde siyah lekeler kalabilir onuda çama deterjanlı su sürüp tıraş bıçağıyla rahatça o lekelerden kurtulabilirsiniz
Filmi sökmek çok kolay jileti camın üzerinden tak filmi azcık kaldır cart cart çek ama yapışkanı kalıyor oda öyle kazımakla olmaz camın heryeri çizilir.. Bir sıvı var sıkıp jiletle temizlemen gerek ama oda işçilik istiyor dikkatsizlikte cam çiziliyor... Arka resisdanslar çok zor iş heleki jilet sürülmüyor oraya resisdans bozulmasın dıye... Ben söktürürken bir yere sordum 100-150 lira arasına sökerim dedi mahalle arası bır yer dedım ne dıyosun arkadaş.. Sonra filmleri yaptırdıgım Ahmet abıye gittim LLumar ücretin ü sünü istemeden bı ton işinin arasında temızledı 2 saatte verdı arabamı
C M G
Arkadaşlarında dediği gibi arka camı bencede sökerken dikkat et. Isıtmanı tavsiye ederim. Ben muayeneye giderken yolda sökeyim dedim bi çektim.. Artık arka resistanslarım yokKışın çok zorluk çekiorum camı değitiricem en kısa zamanda.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Isıtırsan yapışkanıda kalmadna çıkartırsın.
Onun dışında ısıtmazsan bi ucunu sök tek parça halinde çıkartmaya çalış daha az yapışkan kalıyor gerli kalanı cam sil ve jilet kullanırsan verim alırsın![]()
hımm düşündüğüm kadar basit olmıycak sanırım...![]()
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
basit değil kolayda değil ikisi arasında bişey sadece bilen biri yaparsa bence en doğrusu o ...
birde sanırım kaliteli film le kalitesiz film olayında baya bir fark var sokulme konusunda ...
Kaliteli film söküldüğünde kalitesiz kadar uğraştırmıyor ...
kendinde sökersin ama camların ne halde olur cizik vb. bilinmez o nedenle filmle ilk cebelleşmense bence kaliteli bilindik birinin işciliğine başvurman en doğrusu ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Buğra demese aklıma gelmeyecekti benim filmerlim yapılalı 3 ay olmuştu 1 hafta önce söktüm
resistansta en aşada 1 tane fire verdim
ama diğerleri çapraz çektiğim için sıkıntı olmadı sakin kafa lazım o esnada![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Antalya'ya gel söylicem yollarda soylıcem saatlerde 1-2 tur at polis amcalar beleşe süper söküyo
Edit: Tecrube ile sabittir işçilikleri 10 numara![]()
Eğer durumun imkanın var ise 50 veya 100 ne istiyorlarsa işi bilene söktür..çünkü kendin sökersen camlarda kalan yapışkanı çıkarmak kolay iş değil selulozik tiner sürsen 2-3 gün kokusu çıkmıyor camlarda 4-5 gün kendine gelmiyoren tehlikeli bölge arka cam filmini sökmede
bence gereği yok arka camda ki film kalabilir çokta sırıtmıyor..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)