Arkadaslar 2 hf once Gri Hb vti aracımı antalya muratpasaya sattım goren oldumu hıc sıteye falanda dusmedıpokemon lakaplı bır arkadas onermıs aracımı alıcılara hıc ses seda yok merak ettım
alan kısı plakasını SM yapacagını soyluyordu
Arkadaslar 2 hf once Gri Hb vti aracımı antalya muratpasaya sattım goren oldumu hıc sıteye falanda dusmedıpokemon lakaplı bır arkadas onermıs aracımı alıcılara hıc ses seda yok merak ettım
alan kısı plakasını SM yapacagını soyluyordu
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
ahaha
gordunmu la bulut sen hıc
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
evet ıste hıc kımse gormemıs daha
görürüz ya 3 5 güne vtec aça aça geçer![]()
bende alan kısıye oyle dedım vtec aca aca gezersın dıe yok ben acmam dıyordu ama hıkaye bence alınca tadını vtec acmadan tadı olmayacagını anlar![]()
aracınız antalyada alan sahıs bınıyo ben tavsıye ettım aracını almasınıda![]()
ahaha oyle konustuk zaten kendısıylede satarsa tekrar alacam sımdı evlenıyorum dıe satıyorum dedım kendınecok pıs cumle kurarım
ayrıca ahmet arkadasım tesekkur ederım onerdıgın ıcın mustafa arkadasımız takılmıyor galıba tech e ?
konu ile pek alakası yok ama bugün sabah beyaz bi vtı gördm antalya da.net göremedim.gazladı supercharger vardı galba.bilen varmı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)