^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
masallahhh ıyı cıgerlıymıs sıgarayıı ne zaman bıraktı acabaallah kaza bela vermesın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
hay maşallaahhh nazar değmesinnn
kazasız belasız sürüşler dilerim...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Sigara kullanmamıza rağmen ciğerliyiz , hatta KKK16 nın dip gaz sonrası egzost a verdiği yağ sonrasında çıkan dumanı , greenpeace üyesi biri görse arabanın üzerine zincirler kendini....
Şu an tamamen stock..Bu speck ile verdiği teker kw si heveslendirdi beni... Önümüzdeki günlerde Turbo GT3076 ile , egzantrik 251 derece ile , yazılımı bozian racing ile , wesgate tial 44mm ile değişecek.. Daha da güzel olacak inşallah..
Maşallah
Ben olsam jant felan yapmak yerine tamamen orjinal saklamaya çalışırdım böyle bi güzelliği
Maşallah tekrardan, kazasız belasız![]()
uzerındekı tsw ler cok ıyıydı onlar kalsaydı keske
maaşallah
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)