Turkiyede suspansyon dyno su varmi varsa kimdedir iletisim bilgisi verebilirmisiniz ? Arabayi bu yaza bitirmek istiyorum parca secim tercihi uzun surdu ayarda zaman alicak artik iyice yol almaya baslamak lazim
Tesekkurler
Turkiyede suspansyon dyno su varmi varsa kimdedir iletisim bilgisi verebilirmisiniz ? Arabayi bu yaza bitirmek istiyorum parca secim tercihi uzun surdu ayarda zaman alicak artik iyice yol almaya baslamak lazim
Tesekkurler
Yük dynosundan bahsediyoruz sanırım. 4 çeker olarak yük dynosu maalesef yok. Tek çeker yük dynosu sanırım sadece Levent Ögel'de var. Kendi araçlarının ayarı için kullanıyor.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ralliye araç hazırlayan garajlara bir danış istersen![]()
YouTubeDR.ECU
bende bi ara bakmıştım ama bulamamıştımbulursanız haberleri bekliyoruz..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bostancı sanayide suspansiyoncudan bahsediyorlardı ama
bilmiyorum hangi firma
aslında JDM MecHanix bilir ?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bende bikaç yere sordurttum ama bulamadım
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
corner balancing vs yapacak bir yer lazim sana da bunu ancak pist icin araba hazirlayan garajlardan ogrenebilirsin .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
corner balancing zaten olmazsa olmaz vardir muhtemelen dyno dedim varmi ama oda yok gibi gorunuyor hallederiz olsun..
getir ivedikte yaparıs bro daynoyuen iyi dayno yol daynosu ztn...sen getir kardeşine ingiltereden bi k -tec amortisör kiti bak neler yapıyorum sna
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)