User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: s2000 vsa ?

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

s2000 vsa ?

Merhabalar yakın bir arkadaşımıza s2000 düşünüyoruz vsa lı ların fiyatı ***** vsa sızların ne gibi sıkıntıları olur?yağmur da vs de tehlikeli diyorlardı birde sonradan sınırlı kaydırmalı difransiyel (lsd) taksak ne gibi sorunlar olur kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vsa lı S2000 olurmu ya alın vsa sız bakın keyfine kıçı kaymadıktan sonra binilmez zaten o arabaya zevki orda S2000 nin öle olur olmaz kaymıyor zaten.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın kullanırsan bır sıkıntı yok gazlarsan yan yan gıdersın
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

selim bayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendeki vsa sız ınan sıkıntı yok hee sen vıraja gırdıgınde gazı dıbıne kadar basarsan
    direksiyonu sert vurursan yagmura gerek yok kuru havada bıle donersın
    KEYFE KEDER VERİYORUM YANII

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı kafana göre kullanmak istiyorsan kesinlikle vsa lı. macera istersen zaten butonu var kapanıyor. sadece yağmur değil biraz tozlu asfaltta bile çok dikkatli olmak gerekiyor.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

VolcanoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vsa lı s2000 olurmu ya alın vsa sız bakın keyfine kıçı kaymadıktan sonra binilmez zaten o arabaya zevki orda s2000 nin öle olur olmaz kaymıyor zaten.
    +9000......

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kişisel görüşüm vsa lı s2000 alıcağıma almam daha iyi sonuçta sakın kullanmada bi sıkıntı çıkarmaz vsa sız alın bol bol yanlayın s2000 keyfine varın derim
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onden ceker gibi kullanilirsa vsa LSD hicbisey fayda etmez
    Experience is what you get when you don't get what you want.

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bartu_evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar yakın bir arkadaşımıza s2000 düşünüyoruz vsa lı ların fiyatı ***** vsa sızların ne gibi sıkıntıları olur?yağmur da vs de tehlikeli diyorlardı birde sonradan sınırlı kaydırmalı difransiyel (lsd) taksak ne gibi sorunlar olur kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

s2000 de zaten kilitli diff, lsd yokmu ?
    slm

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten performanslı kullanırken s2k kullandıgınızı hissetmek icin vsayı kapatırsınız , sakin kullanımdada gerek yok

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakin kullanımda hiç bir riski yok.Yağmur dahil olmak üzere baya kullandım kontrolsuz *** baş oynuyor evet ama asla spinmiş beklenmedik kontralarmılş vesaire yaşatmıyor..Güzel bi lastik olduktan sonra fazla abartmamak lazım sonuçta 500 hp araç kullananlar var aramızda Sakin kullanım derken tabi 3000 devir geçmeden normal bir araç gibi seyretmeyi kastediyorum..5000-6000 çevirirsen spin yan vs. herşey olası..

Vsa konusuna gelincede miniye bindiğim an devre dışı bırakırım.Agresif kullanacak s2000 sürücüsüde devre dışı bırakmak zorunda..Hem gazliym yanlıym hem esp vsa açık dursun diye bişey yok.Fren balatalarını bitirmekten başka bi işe yaramaz o ekşın..Bana göre vsa gereksiz..Ama mesela günlük binilecekse a'dan b'ye hızlı şekilde yetişme telaşı varsa (ki s2000 o tarz işler için binilecek en son araç ) vsa gerekli olabilir ona lafım yok..

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalama bır kullanılımı olan kişiler için hiç br sorun yaratmaz biraz limitlerin uzerıne çıkıyorsan ve tecruben az ise vsa lı almanızı tavsiye ederim..ama tecrubem var limit üstünde gazlıyoru dıyorsan vsa lı vsa sız fark etmez zaten vsa lı alınca vsa çalışırken gazlar ısen hiç bişeyden tad alamıyorsun sankı bı bmw 3.30 suruyorsun o yuzden bu seçimi arabayı kullancak olan kişinin kullanım tarzına ve tecrubesıne gore seçmek daha ıy...
    teknik deişiklik olarak da farklılar var onlar
    elektronık gaz kelebeği bunun akabaınınde emme manıfoldunda bazı değişikler var.
    şanzıman oranlarında ufak tefek oynamalar ve difransiyelde güçlendirmeler var..
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin kullanımda hiç bir riski yok.Yağmur dahil olmak üzere baya kullandım kontrolsuz *** baş oynuyor evet ama asla spinmiş beklenmedik kontralarmılş vesaire yaşatmıyor..Güzel bi lastik olduktan sonra fazla abartmamak lazım sonuçta 500 hp araç kullananlar var aramızda Sakin kullanım derken tabi 3000 devir geçmeden normal bir araç gibi seyretmeyi kastediyorum..5000-6000 çevirirsen spin yan vs. herşey olası..

Vsa konusuna gelincede miniye bindiğim an devre dışı bırakırım.Agresif kullanacak s2000 sürücüsüde devre dışı bırakmak zorunda..Hem gazliym yanlıym hem esp vsa açık dursun diye bişey yok.Fren balatalarını bitirmekten başka bi işe yaramaz o ekşın..Bana göre vsa gereksiz..Ama mesela günlük binilecekse a'dan b'ye hızlı şekilde yetişme telaşı varsa (ki s2000 o tarz işler için binilecek en son araç ) vsa gerekli olabilir ona lafım yok..
    bilgiler için teşekkür ederim arkadaş için düşünüyoruz öyle çok gazlıyım yanlıyım derdinde değil sadece bastımı gitsin istyor birde cabrio olunca tadından yenmiyor.bana göre farketmez yanlicaksan ama arkadaşımın pek o işlerde gözü yok.vsa lı almak en iyisi sanırım teşekkür ederim.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız vsa pek çok esp den güzel çalışıyor diyebilirim. Hakikaten çok hassas davranmışlar. Körfez pistinde çizgi viraj kasmama rağmen deniz tarafı düzlüğe çıkmadan önceki S hariç hiç bir yerde kesmiyor hatta.. Sanırım 58li süreleri zorlamıştım bu halde. Bunun dışında s2000 çok fazla zemin seçen araba , herkes bundan bahsetmiş zaten ama kesinlikle keyifli. Yalnız gündelik binilmeyecek , binilirse çok sıkacak bir araba bunu da belirtmek isterim.

34vtc30
    Misafir
    sen ne olursa olsun vsa lı al arkadasında dediği gibi kapatırsın gene yanlarsın devrede olur kafana göre gazlarsın benimki vsalı gayette memnunum cok ısede yarıyor heleki türkiyenin yollarınıdı göz önünde bulundurursan sadece yanlamak icin değil yüksek surattede gerekli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    carsi vsa ya karsi : )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VSA açarsın ,araç kaymaya başladığında VSA devreye girdiğinden ,diff e zararı var derler VSA sürekli devre dışı bırakırsın,pek anlamı kalmaz zaten, en iyisi VSA sız al kasko yap
    Dr.ECU

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VSA açarsın ,araç kaymaya başladığında VSA devreye girdiğinden ,diff e zararı var derler VSA sürekli devre dışı bırakırsın,pek anlamı kalmaz zaten, en iyisi VSA sız al kasko yap
    ahahaha iyiymiş bu

vsa sız ama kaskolu

34vtc30
    Misafir
    RAD_R oto mehmet özgür bana özellikle vsa lı aldırdı bende ona her gün dua ediyorum
    sende vsa lı al bana et

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)