yanlıs anlasılmasın sizce hangisi 207 gt mı honda vtı mı performans ve ikinci el bakımından
yanlıs anlasılmasın sizce hangisi 207 gt mı honda vtı mı performans ve ikinci el bakımından
Sadece performansa yönelik bir araç alacak isen tabiki vti. rc ve gt serisini için fazla elektronik deniyor tune seceneği vti'a göre %2 belki %3 . Ancak konfor ve yenilik dersen tabiki 207 gt gerçi ben vti'ın yanında 207 gt,rc,rc lemans isterim doğrusu. HOşuma gidiyor araçlar.
207 GT hem performans talebinizi yeterli düzeyde karşılar hemde konforunuzu kendi sınıfında konfor & performans eğrisini ideal noktada birleştirmiş güzel bir hb'dir..VTI ise performans egonuzu tatmin etmek için çabalar konfor 2.plandadır.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
varmı 6oo hp 207 gt
www.honda-tech.com
onun disinda filtre ve komple egzoz uygulamasiyla da baya guc kazaniyor 207 GT.. ben tekrar orijinale dondugumde farkettim ne kadar yavasladigimi.. ama halen gunluk trafikte fazlasiyla seri geliyor
www.honda-tech.com