User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Fotoğraf Çekimi

systemstyle
    Misafir

Fotoğraf Çekimi

Herkeze merhabalar...

Ben Umut İstanbul Beykoz'da oturuyorum fotoğrafçılık ile ilgileniyorum,bu ara otomobil fotoğrafları üstüne tecrübe kazanmaya çalışıyorum bu yüzden arabasının fotoğrafını çektirmek isteyen varsa benimle iletişime geçsin lütfen,ücret filan istemiyorum sadece iki isteğim var 1.si araç sahibi oturduğum semtten alıp fotoğraf çekimi sonrası tekrar evime yakın biryerlere bırabilirse çok iyi olur ,2.si ise arabanızın orta seviyede tuning uygulanmış olması yani aşırı derecede olması şart değil ama stock bir arabayı da çekmek hoş olmaz diye düşünüyorum.

İletişim için : umut-yilmaz@msn.com

Referans için Emre'nin OPC'ye çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz.
    http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/39279-opc_hdr_fotograflari_.html

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Baska istek arzu var mi ?
    - K -

________
    Dr.Ecu

systemstyle
    Misafir
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baska istek arzu var mi ?
    Yok estafurullah, neden böyle dediğinizi anlamadım sadece 2 tane isteğim var bu işi tecrübe kazanmak için yapıyorum herhangi bir maddi çıkarım olmayacağını belirtmiştim.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotoğraf çekmenin stock u modifyesi olmaz fotoğraf çekmek bir sanatsa ayrım yapmican. yanlış yaklaşımından dolayı öyle bir tepki alman normal
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

systemstyle
    Misafir
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğraf çekmenin stock u modifyesi olmaz fotoğraf çekmek bir sanatsa ayrım yapmican. yanlış yaklaşımından dolayı öyle bir tepki alman normal
    Bence dediğiniz başka fotoğraf dallarında geçerli,ben çok çok aşırı bir modifiye yapılmış olmasını istemiyorum tabiyki şimdi bir stock arabayı çekmek var birde hafiften bir tuning yapılmış arabayı çekmek ikisi aynı şey değil benim için.

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1905

Bide araç sahibi semtimden alıp sonrasında evime veya semtimin yakınlarına bırakırsa çok iyi olur demişsin, zaten öyle bişey olsa araç sahibi evindende alır evinin yakınlarınada bırakır kanımca

Bunların dışında yaklaşımın, düşüncen çok iyi. İnş en kısa zaman'da kendini geliştirirsin kolay gelsin.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadas sert tepki vermeyi seviyomusunuz orta derecede modifiye istemiş ben olsam ciddi ciddi mod harici cekmem acıkcası cektigin fotografıda isteyerek severek cekeceksin yoksa evdeki sandalyeyide cekerim foto makinasıylan
    BOZBEY

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı systemstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence dediğiniz başka fotoğraf dallarında geçerli,ben çok çok aşırı bir modifiye yapılmış olmasını istemiyorum tabiyki şimdi bir stock arabayı çekmek var birde hafiften bir tuning yapılmış arabayı çekmek ikisi aynı şey değil benim için.
    Sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Bundan daha kibar nasıl ifade edilebilirdi bilmiyorum. Ben de kendi çapımda fotoğraf çekiyorum. Ankaraya yolun düşerse tanışmak, araçlarımızın fotoğraflarını çektirmek isterim.

İyi çalışmalar.

Jan™
    Misafir
    10ur karmaşa yaratmayı ne çok seviyosun be arkadaş adam fotoğraf çekmek istemiş çekmek istediği araçlarla ilgilide bilgi vermiş ne var bunda?

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel mekanlarda stock araçlardada güzel sonuçlar alınabiliyor
    Arkadaşımda fotoğrafçılık hobisiyle uğraşıyor ama farklı ne kare yakalıyorsa acımıyor basıyor deklanşöre , fotokritikte bir iki kez haftanın mı günün mü ne fotoğrafı seçilmişti
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz bir gerginlik olmuş bence.İstediklerini gayet kibar bir dil ile anlatmış.Sataşmak yersiz diye düşünüyorum.İşine gelirse iletişim kurar çektirirsin işine gelmezse konuyu okuduktan sonra kapatır geçersin

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadas sert tepki vermeyi seviyomusunuz orta derecede modifiye istemiş ben olsam ciddi ciddi mod harici cekmem acıkcası cektigin fotografıda isteyerek severek cekeceksin yoksa evdeki sandalyeyide cekerim foto makinasıylan
    Aynen öyle. Fotoğraf makinası arkadaşın sanat onun. Elbette çekmek istediği objeleri seçme hakkına sahip. Ki bende olsam aynısını yapardım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Stock bir araba çekmek gayette hoş oluyor , istersen benim aracaımın konularına bir bak megane2

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock bir araba çekmek gayette hoş oluyor , istersen benim aracaımın konularına bir bak megane2
    Heh bende onu diyorum iste
    - K -

________
    Dr.Ecu

systemstyle
    Misafir
    Bence bu kadar abartılmasına gerek yoktu,isteyenler iletişime geçebilir teşekkürler.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel bi fikir
    fotoları çektikçe paylaşmanı isterim

kolay gelsin
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istedıın seyler abartılck sorun olucak seyler deıl bencede gayet duzgun yazılmıs bu sıtede herkez bırbırınle kanka arkadas deıl bırbırını tanımıyor tanımıs olsa bole bı konu acmak zorunda kalmaz ıstedını bulur . tanınmadığı ıcınde böle bı yardım ıstemıs ınsda bulur. ama arabası vw deılde cıvıc modelıde vtı olsaydı daha bı ıyı yaklasırlardı honda kardeslıı barıs cubugu otturerek heheheheh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede konuda bir problem yok. bende çekmek istediğim araçları önceden belirleyip araç sahiipleriyle görüşüyorum. zaten karşı tarafda çekim bitiminde seni o alanda bırakıp gitmez diye düşünüyorum. inş kendini geliştirirsin fotolarını burada paylaşırsın gerginliğe gerek yok

Ersin YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gayet duzgun yazılmıs ıstenılen yazdıkların ters gelıosa ters gelen kısı konuyu gormesden gelsın bısı yazmak ıcınde yazılması sacma gelıo ısteklerın var kı bunlarda olucak seyler stock aracı ceksen ne olur cekmesen ne olur bayıde bı suru var zaten amac farklı seylerı gormek anlamadıgım sey zaten stock aracın fotolarını paylasmak gun ıcerısınde 100 tane goruyorus trafıkte tek fark plaka

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)