Xbox 360 aldım ilk başta Forza Motorsports 3 - Vancouver Olympic Games - PES 2010 aldım...
Alınası oyunlar nelerdir xboxda bilgisi olan varmı ?? Yarın gidip yüklü miktarda oyun alıcamda
Xbox 360 aldım ilk başta Forza Motorsports 3 - Vancouver Olympic Games - PES 2010 aldım...
Alınası oyunlar nelerdir xboxda bilgisi olan varmı ?? Yarın gidip yüklü miktarda oyun alıcamda
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
mass effect 2 , bioshock2, splinter cell conviction ,
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Call of Duty 'i bitirdim. Resident Evil'ida Wii de oynadımGears Of War 'ı arkadaşımdan alıcam NFS Shift yarın alırım
başka ?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
lord of ring conquest cok zevkli call of 5 world at war oynuyorum
project gotham racing 4 gta 4 soul calibur 4die gider
Valla arkadaşımdan şimdi yaklaşık 20 tane oyun aldmhepsi var tavsiye ettiklerinizin
extra olarak batman çok zevkli tavsiye ederim
oyun almadan önce webpunkt adresine gir yeni çıkan oyunları görürsün hatta becerebilirsen oradan indirirsin
fifa 2010 =)) pes 2010 hikaye kalıo fifa'nın yanında =) hatta bi de ultimate team'i al internetten efsane =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)