aracımı değiştirmeye karar verdim ve coLt CZT aLıcam. bu araç hakkında biLdikLerinizi ve aracın tüm artı ve eksi yönLerini yazarsanız çok sevinirim.
aracımı değiştirmeye karar verdim ve coLt CZT aLıcam. bu araç hakkında biLdikLerinizi ve aracın tüm artı ve eksi yönLerini yazarsanız çok sevinirim.
yorumLarı merakLa bekLiyorum çok heves ettim bu araca.
forumda biraz gezinirsen czt hakkında o kadar çok bilgiye sahip olursun ki
bence o fiyatlara alınabilecek en güzel seçeneklerden biri.
peki bu araca bonaLume kit oLayına faLan girmeden direk bLow off takıLıyormu ?
Takılır. gideri olan hafif güzel bi arabadır gazlamassan az yakar yol tutuş olarak sıkıntıları var ama onuda coilover la halledersin ayrıca görüntü olarakta çok güzel oluyo
öncelikle kalın font kullanmak gözü normalden daha fazla yorar
L harfini büyük yapman sana da bize de bişey kazandırmaz, yonja değil burası
karşılaştırmalar başlığında 2 araç, parça vs. karşılaştırılır, yanlış başlık
sohbet bölümünde colt czt hakkında gereğinden fazla bilgi var
mesaj sayıma bakarsan yeni üye oLduğumu anLayabiLirsin. yanLış yere açmış oLabiLirim çok büyük bir yanLışsa eğer bu admin'Ler gerekLi yere taşır konuyu. L harfininde yonjayLa ne aLakası var onu da biLmiyorum. aLışkanLık benim için. benim soruma cevap vermez yada benim yazdıklarımı okumazsın oLur biter.
madem edirnelisin etrafta git araştır mavi 34 plakalı colt instyle var ismi hilmi ona sor sana söylesin. yada hilmiyi tokatlayamayanları illaki bulursun. onlara bide cztyi sor onlarda büyük ihtimal çok güzel anlatırlar![]()
eğer almaya niyetlenirseniz http://www.sahibinden.com/pocket_roc...XQQdisplayitem bu arabayı gözüm kapalı 1 şekilde tavsiye ederim herşeyine sonuna kadar kefilim
Czt için açılmış konu başlığında gereken ve yeterli bilgi var..
Ayrıca kalın fontta yazmayın...
Moderatörler uyarı yaparken kullanıyorlar.. Anlıcağınız yasak.
Biri aracı tavuğa benzetiyordu ama kimdi çıkaramadım . Sanırım cztsi olan biriydi . Ona görünüş olarak katılıyorumama daha önce binmediğim için gidişi hakkında bilgim yok
![]()
Instagram: mutusgarage
bende denk geLmedim işte daha binmek kısmet oLmadı ama cooper S ' e gider yapıyomuş makine. bu Lafı duyunca direk bağLandım işte araca. benim kafamda cooper S vardı ama o kadar para vericeğime coLt CZT yükLerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)