Bu gün yıkama ve ciladan sonra biraz foto çekelim dedik.
Fotograf cekımı tamamen Turgay(nakayama) arkadaşımıza aittir..
![]()
Bu gün yıkama ve ciladan sonra biraz foto çekelim dedik.
Fotograf cekımı tamamen Turgay(nakayama) arkadaşımıza aittir..
![]()
aferim mert dedemandaki shell'den al hep miss gibi benzini varmaşallah kardeşim ama şu jantlarını değiştir artık ya
![]()
Eyw. teşekkurler. Harbiden çok guzel benzını var o shell'ın dıger petroller arabayı negatıf etkılıyo hem performans hem yakıt
.
Jantları 1-2 ay içerisinde enkei rpf1 dusunuyorum gene 17'' ve aynı lastık ebatlarında. Ekstra olarak da gecen gun guzel bır haber aldım gercek yanı abs plastık merceklı sıs farı olan MUGEN RR ön tampon tr'ye gırıs yapmıs. Önü RR, yan zaten hepsınde aynı, arkayıda normal Mugen yapmayı dusunuyorum daha sonrada son olarak konılere goz dıktım
Eyw. sağolun hocam çok teşekkurler. Bu foto benımde cok hosuma gıttı
![]()
Eyw. beyler sagolun guzel yorumlarınız için
Gökhan Rpf1'leri Mugen RR'larla bırlıkte 2 haftaya düzgün bi lastik alıp takıcam kumho vs. cok dandık yauw pirelli alıcqam![]()
çekimler hariç süper olmuş , fotoğrafları çeken arkadas çekmeyi biliyorum diye geçmiş başına ama çok başarısız malesef , 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor kakayama nickli kardeşimizin .
jantlar değişirse çok daha güzel bi görünüm yakalanacağına eminim .
kazasız belasız
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
Güzel yorumlarınız için çok tşk. ederim arkadaslar, yakinda diger parcalarida taktıktan sonra amatör, karışık bı foto çekimi yapacağız sonra bu konuya eklerim
Gökhan Valla bu Nexenler ömrümü yedi artık onden çekisli arabayla yanliyorum resmen, lastikler daha 18.000'de(sertlesmis iyice çok salliyo) ilk günkü yol tutusundan eser kalmadı maalesef, bu defa dediğin gibi paraya kiyip adam akıllı bı lastik alicam
Edit: Efe olm ole deme yauw gene iyi cekiyoruzProf. makinam(sony dslr1di sanırım modeli
) var benim fakat Turgayla ikimizde manuel ayar yapmayı bilmediğimizden, otm.'e alıp çekiyoruz
![]()
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
Maşallah.Çok güzel araç.Düşündüğün jantlarla daha da güzel olacaktır aracın.
Allah kaza bela vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)