Arkadaşlar Nasıl bir sistem ypsk da güzel kaliteli bi ses alırız varmı bilgisi olan önerisi olan
Arkadaşlar Nasıl bir sistem ypsk da güzel kaliteli bi ses alırız varmı bilgisi olan önerisi olan
70mm düzboru downpipe ve cat back sonrası kısa greddy son susturucu sesde gelebileceğin son noktadır.. silencer la akord yapabilirsin..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
http://cgi.ebay.de/VW-Scirocco-3-1-4...item53de7d9b5c
böyle birşey buldum
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim benimde bir sorum olacaktı daha önce deneyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 160ps scirocco aracıma aynı boru ölçülerinde son iptali yaptırdım fakat istediğim gürültüyü elde edemedim orta susturucuyuda iptaledip yerine free flow yada universal bir orta susturucu taksak ses gürleşip aracın patırdamaları artarmı ? Not :şuan için yazılım düşünmüyorum bu sebeple katalizörü iptal edemem.
Miltek egZoz hem polisten korur hemde sesi inanılmaz güzel
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
orta iptali yapsan bile işini görür
2011 E87 116i Joy ' SOLD
2012 F20 118i Sportline ' SOLD
2015 F20 116d EfficientDynamics ' SALE
2015 F30 320ied M Plus
2004 E46 M3
En güzel aldığım ses ve polislerin uğraşmayacağı hem içerden uğultu yapmayan hem de dışardan inanılmaz güzel bir sesdir.
Yukarıdaki kombinasyon için custom yapılan egzoztan egzoza fark etsede;
Sport cat (100 cell kat) , orjinal 55 borular , orta iptal yerine free flow küçük tüp , son yerime freflow egzoz.
Düşük devirler öldürmez ve gayet de bastığın zaman dikkati çekecek kadar tok ve başarılı bir ses verir
1.4 TSI GTX28 Loading...
iarkdaşlar 160 ps manuel aracıma 60mm krom borudan son iptali yaptırdım aracın harareti 90c ye ulaşana kadar ses muzazam yalnız araç ısınınca ses garip bir şekilde incelip azalıyor patırdamalar kalmıyor varex almadan orta susturucuyu ellemiycektim fakat rahat duramıyorum katalizörden sonra 60mm krom boru ile komple düz boru yapayım diyorum katı sökmeden bu araç nasıl patırdar sizin önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim?
Bugün orta susturucuyuda iptalettirdim yerine 60mm free flow orta susturucu taktırdım çıtırdan patlatmaya başladı fakat susturucu iptelleri ile performas kaybı yaşadımmı bilmiyorum bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim ?
yeni konu açmak istemiyorum bizde 160 lık roccoya egsoz dusunuyoruz cok abartı olmıcak ama patlatmalı olabılır bırazcık manuel araba bu arada
Benim araçta sadece orta susturucu iptali var çalışma ve ufak gaz tepkimelerinde çok güzel homurdanıyor 1-2 viteslerde devirli kullanırken patırdamalarda cabasıAraç 1.4 Tsi Golf. Ha yok ben sağdan soldan baksınlar istiyorum diyorsanız orasını bilmem
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Aslında bende oyle dusundum kimisi son susturucuyu ıptal et dıyor kımısı sadece ortayı bence orta daha mantıklı gelıyor bana![]()
Arkadaşlar ben de jetta 1.4 tsi 140 hp manuel vites var.bunların egzozları 170 hp gibi dışa doğru çıkık değil o yüzden tamponu kestirip egzoz taktırıcam.fazla ses çıkmıycak şekilde son susturucuyu iptal edip egzoz ucu mu eklesem yoksa orta iptali mi yaptırıp son susturucuya egzoz ucu mu taktırsam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)