Maş araçlara ROL typeR pek cam car olarak gelmemişkazasız belasız..
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
ROL cam car dan çıkmış nokta olmuş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
maşallah rol type r a
gc8 le s2000 rollinginimi izledik, yoksa ep typeR s2000 i 4 boy geriden basıp, 6 boy nasıl geçer onumu![]()
Dr.ECU
typer a maşallah ses gidiş müthişş
Galiba 80 gibi basılmış s2000 devrinde bide 6 bin gibi basılsa daha da çılgın olcakmis galiba rol Typer ciddi anlamda gidiyoo masallah çok başarılı..güzel deneme olmus
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
sanırım GC8 in arızalı oldugu,boost kaçırdığı,ogün 10 psi da yürüdüğü ve sırf kimseyi kırmamak için basıldıgı unutulmuş!
normalde araç 15 psi da yürüyor..
bunlar videonun başına ya not düşülmeli yada bilmeden video eklenmemeli![]()
he çokmu önemli,çokta önemli değil araç düzeltilir sonra tekrar denenir kim nasıl gidiyo görülür.
artı yan yattı çamura battı gibi bi tavır gözüküosa..s2000 bu videoda tıpkı benim alfa gibi geçiyor gc8 i..
demekki benle yürür ve bende seve seve denemek isterim
artı kadir abi sende biliosun subarunun sorunlu oldugunu ogün,ya arkadaşlara hatırlatırsın yada postta belirtirsin diye umardım ama oda olmamış
remaps.tr & Turbo Zone Garage
s2000 ve gc8 ı ES gecıyorum sağlıklı bı deneme olmadıgından dolayırol typer a maasallah gercekten cok hızlı
![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Rol ü istanbula bekliyoruz :=)
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
rol fenalarda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)