Önumuzdekı ay okulla bırlıkte kıbrısa gıdecegım.Mutlaka git dediğiniz yer varmı?Birde freeshopta alkol fiyatları ile Türkiyedeki fiyatlar arasında cok fark varmıdır?
Önumuzdekı ay okulla bırlıkte kıbrısa gıdecegım.Mutlaka git dediğiniz yer varmı?Birde freeshopta alkol fiyatları ile Türkiyedeki fiyatlar arasında cok fark varmıdır?
Free shopa gerek yok kıbrıs ıcındekı marketlerden alkol alabılırsın. Tr den yuzde 50 civarı daha ucuz.
1lıtre absolut 20 21 lira oyle hesaplayin iste tr ye gore.freeshop tan daha ucuz marketler var girne limanda.geldiginde burda olursam yardimci olurum.kibrista ortam die bi konu vardi MuratB nickli arkadasin actigi.oraya yazmistik bisiler bi bakarsan fikir edinirsin![]()
20 lira neymiş be 17 tl litre klasık vodka 0.7cl 14 tl magosada magosayada gelırsenız haber vrırsın burdan..
konuya bir hort çekelim
ayın 13'ünde yani perşembe kıbrısa geliyorum nerelere gidilir geceleri nasıldır?
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Free Shop'ta 35 lira 100'lük.
Markette 25-28 arası 70'lik Absolut.
Askerlik yapıyorum, gezmeye değer yanı kumarhane ve clubları.
Club derken, Dj felan beklemeyin Girne hariç
Lip Stick, CrazyBunlar iyidir.
Girne'de yat, girne'de ye iç.
Lefkoşa'da hiç bişe yok.
Voltranı oluşturabilirsin burda, alkol, Club, kumar![]()
kaya artemiste kalıcam daha önce gelmiştim girne baya uzak kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam lefkoşa tarafına gidicez anlaşılan benim voltrana alkol yok kullanımıyorum onun yerine başka bir paça ekliyicem![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
alkol sınırı havaalanında bile yok fakat kıbrıs hava alanında marketlerdeki elemanla sohbet ederken soyledi
istanbula gidiyorsanız sorun değil başka illerde çıkışta arama yapabliyorlar dedi
istanbulda benim şahit olduğum sadece oğrenci donuş zamanları vardı kontrol onun dışında yok
ben en son kıbrıstan gelirken 4 şişe cardinal melon 2 şişe absolut ve 2 şişede viski getirdim
yanındaki çikolataları eklemiyorum bile sıkıntı olmadı
bu arada kaya artemis çok güzeldir plajı gazinosu vs tadını çıkarın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)