Ataşehir tarafında 1 ay önce faaliyete geçmiş 25 nisanda açılışı yapılacak sonax akademi uygulama merkezi var..3-5 kere önünden geçtim hep dikkatimi çekti bugün bi gidip arabayı yıkatıyım dedim..Oto yıkama amacıyla kurulmamış bi yer rica ettim yıkadılar.Eğitim verilen ve uygulama yapılan bi yer komple alt katı profosyonel uygulamalara ayırmışlar..Araba yıkanırken siyah bi range rover sport'a uygulama yapılıyordu inceleme fırsatı buldum baya özenerek yapıyorlar güzelde olmuştu,Bilgisayardan uyguladıkları 3-5 aracı gösterdiler gerçekten tatmin edici çalışmışlar ayrıca çalışanların hepsi eğitimli tecrübeli insanlarmış..Açık açık söyledim meguiars ürünleri kullandığımı ordaki danışmanda 1 yıl garantili nano guard uygulamasının kampanyada olduğunu söyledi normal boya korumadan daha üstün ve işlevselmiş.Özetle sonax'a değilde bu uygulama merkezine çok güvendim o yüzden meguiarsa ihanet edip yaptırmayı düşünüyorumTecrübesi olan daha önce yaptıran önyargısı olan fikir verirse faydalı olur herkes için
![]()