Dün Yavru Vatan Kıbrıstaydım. Lefkoşede Dolaşırken Galeride Kir içinde yatan Supraları farketmemek zor olmadı..Caddeler Celica, subaru ve evo 6 larla dolu R35 te yok değil ama bizim Silvia lardan eser yoktu..Lefkoşenin Sanayisine de girdim,Nippo adında japon araçlarını iyi bilen bir garaja sordum parça bulunur mu diye,aldığım cevap''toplasan 4 tane Sx var kıbrısta'' oldu..
Cadde üzerinde bulunan Supraların olduğu galeriye girdim ama in cin top oynuyordu,galeri öğlen kapalıydı ve tabelasında olan 533 lü numarayı çevirdim,telefona cevap veren Beyaz Supra için 60 bin TL ama turuncu satılık değil dedi. Bana göre beyaz daha derli topluydu, turuncunun işçilik detaylarına girince beyaz daha temiz kalıyordu. Fakat orayı bilen bir arkadaşım Beyaz Supra 3 senedir o galeride duruyor dedi, fiyat mı çok, araba mı haşat, orasını anlayamadım. Sanayide öğlen dolaşırken dikkatimi çeken birşeyde saat 13-14 arası dükkan kapılarına kilit vuruluyor olmasıydı..''100.000 €URO luk nakitim var, mal alacağım'' desenizde kapıyı açmıyorlar..Galeride çektiğim 3,5 resmi sizlerle paylaşmak istedim..
![]()