Bu üniversitede Gemi İnşaa Mühendisliği okumak istiyorum Web sitesi var ama bu okul hakkında daha detaylı bilgisi olan burada okumuş veya okuyacak olan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Bu üniversitede Gemi İnşaa Mühendisliği okumak istiyorum Web sitesi var ama bu okul hakkında daha detaylı bilgisi olan burada okumuş veya okuyacak olan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Okul hakkında bilgi sahibi değilim fakat çok tehlikeli yer () Oraya okumaya gidilmez yahu okumak biraz zor (yalan) olur
1 haftalığına gitmiştim az daha geri gelmeyip orada kalıyordum
![]()
Yoo çok iyi de gece hayatı + manken gibi bayan bolluğu vs. gibi etkenler okumana mani olabilirBirde Türk'lere karşı biraz antipati oluşmuş, senede 2 kere yapılan dericilik fuarı ve bunun gibi fuarlar için giden ve b*kunu çıkartan tiplerden dolayı
![]()
de hani kızlara bakmaya gitmicemorda Allah nasip ederse Gemi İnşaa Mühendisliği okumaya gitmek istiyorum ama korkuyorum açıkcası, şimdi gurbet sonuçta 5yıl bide of
başka tavsiyesi veya fikri olan var mı?
bu bölüm türkiyede yokmu sonuçta burdada tersaneler vs var..yurtdışı bekar ve yanlız insan için zor olur hem maddi hem manevi
egitimi iyi ise kesin git derim sonuçta üni burada aklına girecek kızlar mevcut olacak![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Egitimini bilmemde benim bildigim hirsizligin baskentidir Odessa![]()
yakın bir arkdasım kaptanlık için eylül de oraya gideekti . İstersen özelden numarasını atarım onun la konuşabilirsin. Bu konuda bayağı bir bilgisi var.
hem hatunlar, hem memleket, hem de yabancı dil öğrenmek için gidilir.. hiç düşünme![]()
geçen sene bende gidecektim 5 yıl + kimse tavsiyte etmedi kızlarda göz açıo hani =) ukrayna snçta manken gibi kızları varokuma açısından filan tam vize çıkartıp gidecektim knştm turla filan sonrada vazgçtim dediğinz gibi dolandırıcı bi ülke zor olur senin için =) hani yanıma birini bulsam giderim ama
yalnız kalmam snçta=) dier türlü çok ama çok düşündüm kesin kararlıydım son anda vazgeçtim bende çok ama çok ii düşün vazgeçersin sende Çok Zor Olr yaa düşünüormda bilemiorm gitmek isterim okul + eğlence hayatını tyaşarsın ama bi o kdrda zor geçim derdi filan deil çok ucuz bi ülke maddi sıkıntı yaşamassın yinede tekrar tekrar düşün =)
herşeyden önce gurbette kalabilrmsn onu düşün tamam kalırım dersen bas git 5 senede 6 senede geçer sağlık olduktan sonra
aynen aslında dediğiniz gibi beni de en çok düşündüren o gurbetlik, şu an sadece düşünme aşamasındayım bi kaç arkadaşımda gitmeyi düşünüyor.. benim düşüncem aslında Çanakkale Üniversitesinde 2 yıllık bölümü okuyup iş hayatına atılmaktı ama 2 yıllıkta da ne kadar ilerleyebilirsiniz ki
nası yani?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)