Aklımda bır kaç ınce nokta var ama elımde pek EP3 fotoğrafı yok eğerkı arsıvınde guzel değişik EP3 Type'r fotoğrafları olan varsa ve paylaşırsa sevınırım konu uzun süre kalmasa 1 haftalık bıle olsa yeterli olur dusuncesındeyım tesekkurler şimdiden![]()
Aklımda bır kaç ınce nokta var ama elımde pek EP3 fotoğrafı yok eğerkı arsıvınde guzel değişik EP3 Type'r fotoğrafları olan varsa ve paylaşırsa sevınırım konu uzun süre kalmasa 1 haftalık bıle olsa yeterli olur dusuncesındeyım tesekkurler şimdiden![]()
Ben ep3'ün en çok orjinal halini beğeniyorum, özellikle bu resimleri görünce orjinal ep3'ün ne kadar güzel olduğunu bir kez daha düşündüm.
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
http://www.facebook.com/EP3Typer))
albümlerde de bütün typer fotoğraflarım varrenk renk çeşit çeşit
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Tek favorim bu mavidirzaten mavi hastasıyım bu araç da kapak olmuş.. gerek kamberler gerek jantlar, süper olmuş tek kelimeyle
![]()
üstüne de tanımam
![]()
ha unutmadanO YEEEEE
bunlar facebook linkleri, yarın işyerinden daha fotosunu eklerim bu aracın![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
yaw bende atıcamda nasıl atılıo resim![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Tr veya yurtdışı farketmez bence ep3 ün en zirve yaptığı dış görünümü kaan okçuoğlu oluşturdu kusursuzdu..
Bu konuda paylaşılan araçların çoğu sport vermişler ofsetli jantları basmışlar kötüde olmamış ama type-r ın öyle bi anlamı olmaz nefesi kesilir![]()
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)