pro_cee'd 1.6 CRDI 115 PS 3 KAPI Hakkında ?
araç hakkında bilgisi olan motoru biliyorum 34.750 tl satış fiyatı var.
sizce nasıl bir araçtır....
pro_cee'd 1.6 CRDI 115 PS 3 KAPI Hakkında ?
araç hakkında bilgisi olan motoru biliyorum 34.750 tl satış fiyatı var.
sizce nasıl bir araçtır....
Çok övüyorlar ama bilmiyorumBu arada müdür hergün ayrı bir arabayı soruyosun harem mi kuruyosun
![]()
Instagram: mutusgarage
eş dost soruyor ben piyasadaki arabalar hakkında bilgisi olan arkadaşlara soruyorum...
bu aracı kendime bakıyorum...
h.içi spor dizel peşindeyim![]()
wallahi 35.000 tl verip kia almam şahsen , küçümseme değil tamamen şahsi fikrimdir.
0 takıntısı yoksa 35'e 2.el çok güzel araçlar mevcut...
motorları güçlü , yazılımdan sonra hothach gibi gidişi oluyor ama yakıtları fazla , tanıdığımda wardı 15.000de motora az yaksın diye parça takmışlardı ....
bu fiyata , golf 5 1.9 tdi kovalanabilir , tek kapı focus tdci 'ler wardı sanırım onlara bakılabilir,
Bence gidip test etmen daha sağlıklı olacaktır.yoksa bilen bilmeyen konuşacak.yanlış anlaşılma olmasın kimseye laf atmıyorum
Başka biri daha açmıştı sümbülle bu aracın yakıtı karşılaştırıyorlardı , ona dönmüş . Aracın diğer dizellere göre çok yakması normal . Örnegin sümbüller 80 , getzler 85(di sanırım) hp . Bu araç hem konfor hem performansa sahip , bence gerek iç mekan olsun gerek 115 hplik motoru olsun değer , günümüzde mazotun litresi 3 tlyi geçtiyse , bırakta çok yaksın .
Araç şehiriçi 100kmde max 6 litre yaksa , 6 x 3,08 = 18 . . . eder kmde 0,18 .
Instagram: mutusgarage
bu aracı bugün gördüm 1.6 crdi kullandım daha önce yakıtı gidişiyle bence çok başarılı...
bu araç kia nın değil sanki bir alman markadan çıkmış gibi duruyor içi dışı...
belki forumda daha detaylı inceleyen olmuştur diye bir konu açayim dedim....
kia ve hyundainin crdi dizelin oldukca iyi oldugunu söylüyor kullananlar.
chip ile bayagı atak bi hale geliyor.
zaten oldukca güzel spor eli yüzü düzgün donanımı konforu fiyatına göre iyi olan bi arac.
alıp zevkle kullanılır.
ama 2.el piyasası cok canlı değil.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ben de geçen inceledim bu aracı. İçi felan gerçekten kaliteli duruyor fakat dizeldeki donanım "cool" çok zayıf. Benzinlideki donanım dizelde olursa alınır bence...
tek kelime ile mükemmel bir araç, ama kalkıpta bir VW Audi Mercedes kalitesi beklememek lazım, kia deyip alınırmı demeyin servisi harika ve araba gayet başarılı
da bizdeki 2010, aracın içi hiç de böyle değil
belki iç donanımı değiştirdiler,
uzun yolda kullanıyorum müthiş bi torku var, 6 ileri, 2500devirde falan 140km ile gidiyo şanzıman oranlarıda gayet iyi, edirneye otobandan 150 160 temposunda gidersem 6-7 lt/100km yi gecmiyor
gecenlerde bakmaya gittim, satis fiyatini 40 liraya dayamamak icin dizeli bombos, benzinliyi de bikac ekstra donanimdan yoksun olarak nispeten full getiriyorlar..cok sacma gelmisti istedigin arabayi alamiyorsun..
ici kaliteli ve guzel duruyordu benzinli versiyonda..5 kapili dizel otomatik olanin test surusune ciktim konforluydu, az km'de oldugu icin sagdan soldan ses gelmemesi normaldi, bekledim ama yoktu..gidisi tatminkardi
megane coupe 1.5dci 'yede goz atabilirsin bence![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)