acıkan eden varsa tavukçuya gidicez, işi gücü olmayanı bekleriz.
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
hani kokoreç???????????????? beni çağırmayın siz, spora gidiyorum ben
Auto and Road - www.autoandroad.com https://www.facebook.com/AutoAndRoad/
meeting boy arda
Dou Nickli Üyeden Alıntı hani kokoreç???????????????? beni çağırmayın siz, spora gidiyorum ben ya msn e baktım yoktun. tavuğu daha güzel bu ara, kokoreçle kıyaslayacak olursan. ara doruğu, dışardaymış o. atla gel.
DogukanB Nickli Üyeden Alıntı meeting boy arda tabi canııııııım aaahahah
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı ya msn e baktım yoktun. tavuğu daha güzel bu ara, kokoreçle kıyaslayacak olursan. ara doruğu, dışardaymış o. atla gel. çıkacam şimdi ondan hiç msne girmedim spordan dönünce direk atlar gelirim muhabbete olmadı haberleşiriz gitmem lazım 1 haftadır vicdan azabı çekiyorum
Dou Nickli Üyeden Alıntı çıkacam şimdi ondan hiç msne girmedim spordan dönünce direk atlar gelirim muhabbete olmadı haberleşiriz gitmem lazım 1 haftadır vicdan azabı çekiyorum 45 dakika sonra burda olurlar. kaç saniye sürcek sporun
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı 45 dakika sonra burda olurlar. kaç saniye sürcek sporun Siz direk yemek yiyip ayrılacaksanız orası başka tabi
Dou Nickli Üyeden Alıntı Siz direk yemek yiyip ayrılacaksanız orası başka tabi hiç sanmıyorum ya, dorukta senin numaran varsa iş bitmiştir.
ben abdominalleri şişiricem arkadaş :P
Dou Nickli Üyeden Alıntı ben abdominalleri şişiricem arkadaş :P Kendini kandır sen
Ben burdayim ya disarda degilim ki ?
BarKing Nickli Üyeden Alıntı Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim
Killah Nickli Üyeden Alıntı Ben burdayim ya disarda degilim ki ? Altına 10ur_K yazsaydın tam olsaydı.
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Altına 10ur_K yazsaydın tam olsaydı. hahaha olmadi dimi? hahahahahahahahahah auhxasuhxaushxasuhxasidhasdkl
çok pis hastayım , evden çıkamıyorum , bende gelmeyi çok isterdim aslında
http://img82.imageshack.us/img82/152/imzasazzasasa.jpg
gecmis olsun. Cok guzel doydum valla ahuhua
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları