arkadaşlar bir arkadaşımın aracı dün gece antalya'da çalınmıştır...
plaka 07 AFD 87
araç 2010 model beyaz ibiza 4 kapı
tavan siyah folyo kaplı
görenlerin polise ve 0532 304 24 88 bu numaraya haber vermeleri rica olunur..
![]()
arkadaşlar bir arkadaşımın aracı dün gece antalya'da çalınmıştır...
plaka 07 AFD 87
araç 2010 model beyaz ibiza 4 kapı
tavan siyah folyo kaplı
görenlerin polise ve 0532 304 24 88 bu numaraya haber vermeleri rica olunur..
![]()
geçmiş olsun denizlideyim ama etrafa bakar olurum
haydaaaa bi çalıntı daha :S
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
çok geçmiş olsun...
trafik polisleride anca elinde ceza koçanıyla sağda solda gezsin :@
remaps.tr & Turbo Zone Garage
geçmiş olsun dostum bulunur inşallah
Antalyada yaşayan arkadaşlarıma haber verdim, çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur.
Haydaa olacak iş değil..Yeni aracı nasıl çalmışlar..Büyük geçmiş olsun..Bende mağdurum.Benimde arabam 1 ay ı geçti çalınalı..İnşallah araçlarımız bulunur...
Geçmiş olsun , sahibindende ana sayfada ilanı var , orayada calındıgını bildirirseniz faydalı olabilir.
tavandaki folyoya odaklanmayın.onu sökerler.hatta farklı tamponda takarlar.beyaza yoğunlaşmak lazım.çok geçmiş olsun.kaskosu var mıydı?hayırlısıyla bulunur inşallah.
Geçmiş olsun bende bakar olayım inşallah biran önce bulunur nerede çalındı araç ?
Öncelikle geçmiş olsun . İşiniz polise kaldıysa çok ümitli olmayın derim , kendiniz de arama çalışmalarına başlamalısınız . Biz çalındıgından sonra ilk önce en yakın sanayiye parçacıları gezmiştik vs. Sonradan aracın ogs kayıtlarından adapazarından cıkıs yaptıgını ögrendik bunu polise söylediğimizde babamla geçen muhabbetlerini aktarayım ;
Babam : Aracın ogs kayıtlarına göre adapazarından cıkıs yaptıgı görünüyor ( sanki bunu bizim araştırmamız gerekiyormus gibi , polis ihbarı aldıgından baksa demekki adapazarında çevirmede yakalanabilir araç )
Polis : o zamn karayollarından resmini temin edin
Babam ben karayollarından resmi temin edene kadar adam aracı parçalar bile , siz adapazarında araştırmayı başlatın
Polis : Varsayımla hareket edemeyiz , resim gelmeden arayamayız . herşeyi bizden beklemeyin
babam : benim oglumu her gece gbtye sokmanızda bir varsayım değil mi ? aracı bulmak için şimdiye kadar naptınız ki zaten , bunu bizim yapmamız gerekiyor ?
Bundan sonra polis susar babam da '' kaskom var siz umursamıyorsanız benim hiç umrumda değil '' der ve çıkar odadan .
Uzun lafın kısası biran önce araştırmalara başlayın , eğer ogs , kgs varsa kayıtlarını kontrol edin karayollarına gidip , sonra polisten posta yiyebilirsiniz .
Tekrardan geçmiş olsun .
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)