5 tane 106 gtı ye bındıkten sonra artık yeter dedım ve sonunda rahata erdım dogru yolu buldumarac 2005 model honda jazz modelının en dolu versıyonu hafıfden makyajladık bakalım begenıcekmısınız...
![]()
5 tane 106 gtı ye bındıkten sonra artık yeter dedım ve sonunda rahata erdım dogru yolu buldumarac 2005 model honda jazz modelının en dolu versıyonu hafıfden makyajladık bakalım begenıcekmısınız...
![]()
Hayırlı olsun serhat abi
Bende senelerce jazz kullandım çok güzel araçtır, sana satsaydım keşke zamanında![]()
cok yakısıklı olmus bence
Tek ihtiyacı şuan üstünde olandan büyük bir beyaz jant ve ardından basmak.Kırmızı - beyaz çok hoş durmuş. Allah nazardan saklasın.
K.
Abi valla ben çok beğendim. Maşallah kırmızı beyaz uyumu çok güzel allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
sahibindende gördüm bende bayagı hos görünüyor![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
hayırlı olsun güle güle kullan... yakıt tüketimi nasıl?
serhat abi biraz fazla yaktırıyorbana 9.7 demişti 100kmde. Ben İzmite 2 defa gitti. Birinde 5.7 birinde 6.0 ortalamayı gördüm. Ş.içinde 6.9larda geziyordum
16 jantın etkisi büyük oldu yakıtta ciddi hissettiriyor. Jazzları çok seviyorum minik sevimli ve az yakıyor benzinli otomatik olmasına rağmen
![]()
hayırlısı olsun güzel bi seçim .. jazz bende de var çok keyifli çok güzel bir araba yakıtı da çok iyi..
donanım ve tip olarakta begendimgim araçlardan renk kombinasyonu çok iyi olmuş kazasız belasız
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
hayırlı olsun.maşallah çok şık olmuş.kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)