User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: rover 220 turbo sorgu?

Bartu_evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

rover 220 turbo sorgu?

Arkadaşlar merhabalar aşağıda linkini verdiğim rover 220 turbo yu bir arkadaşa düşünüyoruz.Öncelikle bu araç hakkında bilgisi veya önceden kullanan biri varsa tavsiyeleri nelerdir birde bu aracı tanıyan varmıdır ? teşekkür ederim şimdiden.

http://www.sahibinden.com/0_motor_0-...XQQdisplayitem

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle 220 turbo kullanmaktan en zevk aldığım en uzun süre kullandığım arabamdı cok severdim halada sempatim vardır.
    ilandaki araca gelince araca motor yapılmış ama nasıl yapılmış kim yapmış öğrenmek lazım herkes beceremiyor cok baş ağrıtabiliyor ben 4000 tlye motor yaptırırken 1500-2000 tl ye yaptıran vardı üzerine kac kere daha hararet yaptırdılar motor yaptırdılar benimkisi kaç sene oldu hala canavar gibi gidiyor.
    Gerçi bu aracın fiyatıda cok ucuz kasası düzgünse eksik parça yoksa alınabilir.
    Turbo klima motor (kompresyon ölçümü düzgünse ) kasa düzgünse dynoya sokulup alınabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bahadırtelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle 220 turbo kullanmaktan en zevk aldığım en uzun süre kullandığım arabamdı cok severdim halada sempatim vardır.
    ilandaki araca gelince araca motor yapılmış ama nasıl yapılmış kim yapmış öğrenmek lazım herkes beceremiyor cok baş ağrıtabiliyor ben 4000 tlye motor yaptırırken 1500-2000 tl ye yaptıran vardı üzerine kac kere daha hararet yaptırdılar motor yaptırdılar benimkisi kaç sene oldu hala canavar gibi gidiyor.
    Gerçi bu aracın fiyatıda cok ucuz kasası düzgünse eksik parça yoksa alınabilir.
    Turbo klima motor (kompresyon ölçümü düzgünse ) kasa düzgünse dynoya sokulup alınabilir.
    açıklamaların için çok saol güzel ve detaylı ellerine sağlık bugün veya yarın gidip bakıcaz araca

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tipik ingiliz kotüsü dünyaya küstürür..ii baktır derim bu fiyata bukadar beygir sakın aldanma..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rover çok keyifli bir araba bana göre bindimde halada biniyoruz.bu fiyat bu araba için oldukça düşük ama piyasası böyle yapıcak bişey yokbence onlarca para harcayıp bukadar beygiri başka arabalrdan alana kadar,böyle 220t'yi almak daha mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah saolasınız arkadaşla anlattıklarnızı paylaştım ama aracı beğenmedik maalesef artık heralde başka bir şey düşünür.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)