arkadaşlar artık araba alma vakti geldi fakat 2 araç arasında takıldım vw golf 1.6 102 hp mi yoksa leon 1.6 102 hp mi ikiside yaklaşık aynı model ve fiyatta çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar artık araba alma vakti geldi fakat 2 araç arasında takıldım vw golf 1.6 102 hp mi yoksa leon 1.6 102 hp mi ikiside yaklaşık aynı model ve fiyatta çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
hangi model ?
hangi model?? bide o motordan almak istediğinize eminmisiniz cok eskı bir motor ama cokta sağlam cokta yakıyor![]()
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=51107
bu konuda golf 1.6 102 hp hakkında yorumlar vardı göz atabilirsiniz
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Leon'un dış tasarımı biraz daha modern ama Golf'ünde içi güzel ve bir çok donanım alternatifi var..Gerçi Leon'lar daha uygun fiyat olarak ama benim tercihim Golf5 olurdu..Hayırlısı Olsun..
Not:Çok yakıyor v.s diyorsunuzda öyle deli gibi benzin yaktığıda yok yani,sakin kullanımda..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sanırım fiyatta hangisi uygun düşerse onu alıcam.
(golf biraz ağır basıo gibi)
Aynı sınıf araçlar. Ama golf piyasası daha hareketli ve tercih sebebi olur diye düşünür isek tüketici yönünden golf almak daha mantıklı gibi.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
fsi motor icin herkes farklı bısıler söylüyor bende merak ediyorum acıkcası sorunlumudur nedir nedeildir
Kırmızı yada beyaz bir golfLeon piyasda aşırı çok nereye baksam leon görüyorum
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
2 sininde yakıtı çok bence tsi alma şansın yokmu biraz daha verip 122 lik tsi al derim golfün 102 lik hem yakıo hem gitmio hiç deilse 122 lik tatmin eder yaksada gidio
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)