Genel olarak güzel görünüyor. Plakalar özellikle de ön plaka, ön tampon altı ek ve bir de stop ister ama. Maşallah allah kaza bela vermesin.
maşallah kazasız belasız.jantlar çok yakışmış
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah.. jantlar güzel onun haricin'de, ön taraf biraz dağınık gibi duruyo, arka stoplarda değişirse çok daha iyi olur kanım'caKazasız sürüş'ler.
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
fena olmamış gerçekten civic,,,ön tampona biraz el atmak lazım özellikle ,,,,en çok plaka dikkatimi çekti benim vectranın plakasıda 06 GR 013 ondan galiba.
masallah allah kaza bela vermsın ben daha eskı brsey beklıyordum ama yınede guzel aracın var
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
aracın önü harici çok güzel.Ön tamponda ek varken kötü duruyormuş yokkende biraz boş kalmış.ARaç biraz daha basılıp tampon degişirse Güzel olur.
ön tampondaki ek yakışmamış.birde kare plaka alıp taksan ve içi karartılmış farlarla beraber azıcık daha yere bassan çok daha güzel durur.jantlar çok yakışmış.kazasız belasız.
güzel araç...kazasız belasız..
sahibindende görmüştüm maşallah kazasız belasız
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yaw arkadaslar aracın zaten yere suan yakınlıgı 7 cm daha nasıl basmamı onerıyosunuz anlamıyorum daha altında bu araba yururmu sızce bu tr yollarında yada soyleyen arkadasların aracları nekadar basık merak edıyorumtesekkurler yorumlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)