Arkadaşlar herkeze merhaba.Eskiden 106,306 ve VTI kullanmış biriyim.şimdide 207 GT almayı düşünüyorum sizce nasıl bir araçtır,yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar herkeze merhaba.Eskiden 106,306 ve VTI kullanmış biriyim.şimdide 207 GT almayı düşünüyorum sizce nasıl bir araçtır,yorumlarınızı bekliyorum.
207 GT yerine 207 RC alsan daha iyi olmaz mı? çok mu fiyat farkı var arada?
http://www.sahibinden.com/45_000_km_...XQQdisplayitem aracın ilanı bu bilen var mı??
konunun ilk mesajini aynen pm olarak atmisti cevabimi yazayim o zamankonuyu gormemistim henuz pm'i cevaplarken
donanim olarak cok tatmin eder, o araclardan sonra huzura erersinsagdan soldan tikirti gelebilir onlara cozum bulursan veya kafaya takmazsan 10 numara arac, fiyatina gore gidisi ve yakit tuketimi, konforu, gorunumu karizmasi harika.. kronik sorunu yok, 2007 modellerde sente atlama vardi ama serviste ucuz bi parcanin degisimiyle hallediyorlarmis, 2008'lerden itibaren bir sey yok
olmuşken rc alabilirsen daha mantıklı bence..gidişi pek tatmin etmeyebilir belki gt nin..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
aslında bu konu benim içinde süper oldu bende düşünüyorum 207 gt almayı
son günlerde göz önünde yükselen bir araç vtı mı 207gt mi diye bende çok düşünmüştüm ama kesinlikle 207gt konfor donanım ve hız gerçekten tatmin
edici bide tabiki çuff çuff turbolu olması gelecek günlerde modifikasyonu çok geniş olan bir araç.
ilanını koyduğun araç alanyada, tesisat yapmışlardı bi dönem hala duruyormu bilmiyorum ama ben gazlarken fln hiç denk gelmedim, internet cafe sahibi bi çocuğundu sanırım araç
07NGN98 plakalı olan siyah.
Evet doğrudur cihazları sökmüşler satmışlar şuan cihaz filan yokmuş servisede baktırabiliriz dedi gidip baktırcaz artık inşallah güzeldir boş dönmeyiz geriye![]()
aklınızda bulunsun amaç kötülemek değil ama sadece yazılımlı halimle filtreli egzozlu gt yi geçmiştim rollingde..ama rc ye bu halimizle bile yaklaşamıyoruz..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)