User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lastik Tavsiyesi

blueedeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lastik Tavsiyesi

aracımda 195/50/15 ebadında lastik kullanıyorum.artık öyle bir hale geldi ki lastikler sürekli kayıyor. kullndığım lastikler V tipi. yağmurlu havalarda ki performansından pek memnun kalmadım lastiklerin ama görünüş olarak V tipi hoş duruyor. Ama performans görünümden önce geliyor tabi. kış için kar lastiklerim var önler için.
    4 lastik 195.50.15 ebadında max. 500-600TL civarında lastik tavsiyeleriniz nelerdir?

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyo T1R derim

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toyo t1r kumho ku31 ve marshall ku17 güzel lastiklerdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumho:110 TL
    marshall:115 TL
    toyo:130 TL

http://www.tyretest.com/pkw_sommerre...u17/index.html
    http://www.tyretest.com/pkw_sommerre...u31/index.html
    http://www.tyretest.com/pkw_sommerre...1_r/index.html

testler de toyo bariz daha iyi. ıslak ve kuru olarak kullananlarında yorumlarını merak ediyorum

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    falken tavsiye ederim uygun fiyatlı arıyosan
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum her lastik konusunda yazmaktan sıkılmayacağım. hankook evo v12. dene ve gör derim. ben 185/55/15 kullanıyorum opelde. yeni teknoloji bir lastik. t1r nin üretimi durdu. 2009 yapımı bulursun ancak ve v desenler ses yapıyor. fiyat 185/55/15 4 adet 430tl aldım...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toyo ile hankook karşılaştırması yapılmış bu konuda da
    http://www.the370z.com/wheels-tires/...12-series.html

bu da iyi bir lastik 150 tl civarında bunun da fiyatı. dunlop nasıl bir lastiktir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blueedeep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toyo ile hankook karşılaştırması yapılmış bu konuda da
    http://www.the370z.com/wheels-tires/...12-series.html

bu da iyi bir lastik 150 tl civarında bunun da fiyatı. dunlop nasıl bir lastiktir?
    demek boşa konuşmamışım, başka bir yerin testinde t1r ye tek yıldız, v12 hankooka 3 yıldız vermişlerdi...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle nexen alma derim aynı ebatlarda n2000 kullanıyorum ve memnun değilim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hankook k110 evo v12 de karar kıldım sadece 1 yerde bulabildim bakalım orası da sipariş aldı.yarın taktırıcam inş. olur da bir sıkıntı çıkarsa toyo düşünüyorum t1r in yerine çıkan bir lastik var ama tam kodunu hatırlayamadım o da olabilir. bakalım hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hankook k110 evo v12 de karar kıldım sadece 1 yerde bulabildim bakalım orası da sipariş aldı.yarın taktırıcam inş. olur da bir sıkıntı çıkarsa toyo düşünüyorum t1r in yerine çıkan bir lastik var ama tam kodunu hatırlayamadım o da olabilir. bakalım hayırlısı
    dostum toyonun ismini tam öğrenirsen yaz bana araştırayim bende. bizim opelde v12ler süper tutuyor pişman olmazsın hayırlı olsun
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hankook evo v12 İyi tercih. Ben kullanıyorum çokta memnunum. Islağı biraz kötü sadece. Ama zaten bütün hepsininde kötü. Frenaj, hızlanma... almadan önce testlerini araştırmıştım. Mesela frenajda en iyi dereceli, sürtünme katsayısında michelinden daha iyi çıkmıştı. pilot sportla yakın tutşa sahipti. Energy dende daha az sürtünme katsayısına sahipti. Yani testlerin sonucu bu yöndeydi
    Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hankook v12 li bir aracı test etmek lazım o zaman. Madem bu kadar yorum var. Ama bu sefer test etmeden almam.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hankook evo v12 İyi tercih. Ben kullanıyorum çokta memnunum. Islağı biraz kötü sadece. Ama zaten bütün hepsininde kötü. Frenaj, hızlanma... almadan önce testlerini araştırmıştım. Mesela frenajda en iyi dereceli, sürtünme katsayısında michelinden daha iyi çıkmıştı. pilot sportla yakın tutşa sahipti. Energy dende daha az sürtünme katsayısına sahipti. Yani testlerin sonucu bu yöndeydi
    sağolsun 207rc arkadaşım smylemeseydi benim de aklıma gelmezdi. bakalım inş. bir sorun çıkmazsa yarın halledicem.dediğin gibi ıslakta çoğu kötü zaten. ben de baktım testlerde ilk 2 sırada yer almış.

toyonun da kodunu hatırlamıyorum telefonda görüştük ama deseni evo v12 gibiymiş yeni çıkan bir ürünmüş fiyatı da 110 tl ama maalesef kodu bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçtan araca yol tutuş değişir tabiki ama ben yağmurlu havadada sürdüm, çok memnun kaldım. arkadaşlar gerilmişti biraz arabada mantık çerçevesinde tabiki...

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hankook v12 li bir aracı test etmek lazım o zaman. Madem bu kadar yorum var. Ama bu sefer test etmeden almam.
    almasanız bile deneyin. tecrübelerin paylaşımı hoşuma gidiyor herzaman.

sağolsun 207rc arkadaşım smylemeseydi benim de aklıma gelmezdi. bakalım inş. bir sorun çıkmazsa yarın halledicem.dediğin gibi ıslakta çoğu kötü zaten. ben de baktım testlerde ilk 2 sırada yer almış.

toyonun da kodunu hatırlamıyorum telefonda görüştük ama deseni evo v12 gibiymiş yeni çıkan bir ürünmüş fiyatı da 110 tl ama maalesef kodu bilmiyorum.
    ıslakta beklentiye bağlı, kuru gibi performans aranıyorsa bence imkansız bir olay. bence lastiğin iyi olması yüksek süratte belli ediyor kendini. düşük hızlarda hepsi aynı gibi. önemli değil dostum, bu sene bütçem yok. rc nin üstündeki lastiklerde potenza re050. ıslak berbat ötesi, 15derece altında berbat ötesi. ısınmayıncada iyi değil. ayrıca kraker gibi dağılıyor. seneye v12 alacağım rcye...

bende lastik almadan foruma konu açmıştım, forumu bırakın genelde çok fazla yerli-yabancı araştırmalarımda pek birşey bulamamıştım. lastik testleri benim için kriter değil zaten ama almamdaki en büyük etken 2007de de t1r vardı, hala var. yeni teknoloji lastik olması aklımı çeldi. almasanızda bence deneyin birinde derim. fiyat performans oranı çok iyi...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emrah hankook aldırdım sana vazgeçemiyosun bak.. K110 çok çok iyi lastik.. Lastikçinizde bulursanız eğer K107 alın mutlaka.. 2 katı fiyatındaki lastikler kadar yol tutuyor.. Hankook alınabilecek en güzel lastik piyasadaki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maalesf taktıramadım. lastik yok koca Ankara'da 4 tane k110 yok. bakalım bir yerden haber bekliyorum cumaya kadar. eğer cumaya kadar olmazsa başka bir seçenek bakıcam herhalde.ya da bekleyeceğim bilemiyoum ne yapsam.

toyonun da kodu proxess cf1'miş.her yerde hankook k105 var. arayışlara devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maalesf taktıramadım. lastik yok koca Ankara'da 4 tane k110 yok. bakalım bir yerden haber bekliyorum cumaya kadar. eğer cumaya kadar olmazsa başka bir seçenek bakıcam herhalde.ya da bekleyeceğim bilemiyoum ne yapsam.

toyonun da kodu proxess cf1'miş.her yerde hankook k105 var. arayışlara devam
    bizim opelin eski lastikleri cf1 di. uzatmıyorum bu lastikleri kullanan cinayet işler...

bu arada cf1 yeni çıkan bir lastik değil dostum 2006de taktırmıştık
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Serkan VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasım 2009 dan beri Hankook K110 bekledim. İthalatçı ile sürekli irtibat halindeydim Şubatın ilk haftası 8 adet 205/45/17 ebatında lastik geldi ellerine 2 gün içinde 6 adeti satıldı. Halen ellerinde 2 adet var.Bu ebat arıyorsanız boşuna beklemeyin derim gelip gelmeyeceği belli değil.215/45/17 -205/40/17 ebatları mevcut. Sırf bu yüzden 3 gün önce kumho ku31 aldım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)