BUDA BONUS'UMUz (:
Buda Bizim Nacizane Vtec2 mız. 2004model 59bın kmde.Guzel dıleklerınız ıcın sımdıden cok tsk ederım. fotograflarda o kadar ıy olmasda amatorce kendı cekımımız (:
BUDA BONUS'UMUz (:
Buda Bizim Nacizane Vtec2 mız. 2004model 59bın kmde.Guzel dıleklerınız ıcın sımdıden cok tsk ederım. fotograflarda o kadar ıy olmasda amatorce kendı cekımımız (:
dun gece altunizade'den libadiyeye giden tunelde senin arabani gorunce gecmeyip arkadan bi sure seyretmistim beyaz Mercedesle, biraz tip tip bakmistin sonra fazla duramadimmasallah guzel duruyordu arkadan, Allah kaza bela vermesin
Profesyonel çekimi hakediyor bence. Ön fardaki buğu olayını çözmeniz gerekiyor
. Bana göre yapılacak 1-2 şey var,
APP
Plaka üstündeki krom çıtayı(yada her neyse) mat siyaha kaplamak, logoyuda carbon kaplatmak
![]()
Bunlar olursa çok çok daha güzel olur bence. Maşallah
+olarak büyük eksiklik SUNROOF, tabi elden birşey gelmez![]()
Çok guzel olmus maşallah kazasız belasız...![]()
Maşallah yapılıcakları yazmışlar abi zaten bence tamponu orjinal haline çevirsen daha doş durur bi de fotolar kontrast çok olmuş aracın hatları kaybolmuş..
tabi alırsın jant 10 araca parça alıyorum senden kolaymı ahah![]()
şaka tabi kardeşim güle güle kullan maşaallah..
Arkadan olan fotoğrafa bayıldım.. Arka jantların duruşu mükemmel olmuş.. Arabayı da çok güzel basmışsınız.. Allah kaza bela vermesin harika olmuş..
Bagajdaki honda hariç tüm logoları söküp ön tamponu orjınale cevirsen bide pay varsa kafayı azcık daha bassan 10 numara olur.maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)