taşıtlar vergi borçunu taksitlendirme gibi bi olay varmıdır varsa ne gibi işlemler yapılması lazım.![]()
taşıtlar vergi borçunu taksitlendirme gibi bi olay varmıdır varsa ne gibi işlemler yapılması lazım.![]()
taksitlendirme var soyle yarısını pesin oduyorsun yarısını taksit yapıyorlarmıs..gecen hafta amcam yaptırmıs ama sıkıntılıymıs ole dedı neden bılmıyorum..bende 1 hafta once gıttım 7 bin tl yatırdım valla ole dıyınce tek seferde :s
bende öyle bişe duydum taksitlendirme yapıyolarmış diye ama tam emin değilim nasıl bi işlem yapılıyo onu öğrenirsek çoğu kişinin işine yarar diye düşünüyorum
taksitlendirme var ama 2000 tl üstü vergi borçlarına yapıyoplar % 40 kadarını peşin alıyolar ama tam bi oran yok şef belirliyo yani üzerimde şukadar para var dedinmi kabul edebiliyolar(tabiki gende 500 tl nin altında olmasın ) geri kalanınıda müdür yardımcısı kaç taksit onaylarsa ona göre taksitlendiriyolar tecrübeyle sabittir
katılıyorum 2000TL nin üstünde taksitlendirme yapıyorlar.Ama sormazsanız peşin ödiyeceksiniz diyorlar hep![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)