bu 3 araçtan hangsini tercih etmeliyim kararsızım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim + ları - leri nelerdir ?
bu 3 araçtan hangsini tercih etmeliyim kararsızım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim + ları - leri nelerdir ?
ben olsam rc alırdım, aralarında tipi en güzel olanı bence...
motorlar yakın birbirine...
en ucuzda czt, ama göreceli olarak çirkin bence![]()
bunların aralarında colt czt çok basit kalıyor.bence mcs ile rc arasında karar verin
mii aceba![]()
rc daha yeni, içi en güzel olanı.
czt en çirkin olanlı ama bi artısı var ki millet alıyor
mini alırdım ben, ama aşık olmak gerekir almak için. plakasında yazdığı gibi is it love?![]()
ucuz olarak czt alıp yükleyebilirsin dostum. 220-230hp için kitler var ve araç hafif. yarışla işin yoksa rc olabilir, kız mız işleri varsa tecrübe ile sabit mcs![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
mcs,ama yakit tuketimi konusunda biraz cekiniyor insan sahiplerinin yorumlarindan sonra
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Cztyi yükleyeceğin kadar rc ve miniyi yüklersen işler çok değişir
Konuya dönecek olursa komik paralara en hızlısı mini olacaktır.Tabi alırkende aynı paraya 2009 model rc yerine 2002-2003 model mini alcaksın temizini bulmak lazım buda var.Sürüş keyfi olarak eminim rc ve czt'de iidir ama mininin sürücüye verdiği hazzı tartışmaya gerek yokEski ve yıpranmış olması dışında miniyi tercih etmemek zor..Yakıt olarak rc miniden az yakmıyor..Düzgün kullanımda miniyle 650 km yaptım 1 depoya
Gösteriş şekil vs olarak czt nin pek şansı yok gibi
Ama rc de miniyle aşık atmaz ne kadar beyazı güzelde olsa..Donanım konusuna değinmek gerekirse,cam tavan harman cardon cruise control deri koltuklar vs gibi donanımları diğer iki araçta bir arada bulmak imkansız..Sonuçta sıfırı 32 bin euro olan bir aracı sıfırı 32 bin tl ye satılmış araçlarla kıyaslıyoruz bence haksızlık sınıfları aynı değil.
ne değişir. sanki czt yi yüklemişin de kullanmışın gibi konusuyorsun..
money talks arkadaşım.
3 milyara al bakayım 60 beygiri de goreyim. mcs ile RC de.
ayrıca ;
arkadas bu araclardan hangisini almalıyım derken neye gore + neye gore - diye sormuş. millet şunla karı atarsın , tipiyle boyle zıplarsın gibi laf olsun torba dolsun diye yorum yaparak , kendi binmek istediği arabayı yazmış.
Niyesini +sını - sini yazan dogru duzgun adam yok..
Araba almak isteyen arkadaşa da tavsiye.. ;
listede mini nin olması bile hata.. Mini cok ayrı bir araba. Czt yi alacak paran varsa Mini yi zaten alamazsın. yok Miniyi alacak paran varsa Czt nin listede olması bile ilginç olmuş
czt : tipini ben seviyorum zevk meselesi. sanzıman,motoru sorunsuz. az yakar cok kaçar. içi acaip ferah,bunun yanında cok sesli,yol tutuş kotu, kullanım zevki cok zevkli değil. ama kullandıkça sevilen bir araba..
Mini: az kullandım ama yol tutuş cok iyi. arabanin içi acaip dar. superchargerli modelleri ocagına incir ağacı diker. yani cok yakar. turbolu olanları zaten yeni cıktı cok pahalı.
peugeot: az kullandım ama yol tutuşuna ve konforuna hasta oldum. gidişi kotu yakıtı kotu.cunku cok agır. ama neresinden bakarsan bak pejo işte..
kararı yine kendin vereceksin biz sadece izlenimlerimizi ve bildiklerimizi sana aktarabiliriz.
207 rc ile aynı motoru kullanan mcs(r56) arasında 150 kg fark var...gerçekten ciddi bi agırlık bu..
r53..............
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)