arkadaşlar telefonda son zamandır hattın çekmemesi gibi sorunlar yaşıyordum telefondan sanıyordum.2-3 dk da bir full çeken telefon çekmemeye baslıyordu kafasına göre,telefonda görüşme yapıyorum bir anda kapanıyor tel çekmemeye basladıgı için görüşme pat diye gidiveriyor çok sinir bozucu bir durum.bugün arkadasın teline taktık ondada yaptı.tel ilk acıldıgında avea oldugunu anlayıp cekmeye baslaması da bi kac dk alıyor cok bekliyor ayrıca.her neyse bu sorun için herhangi bir avea bayisinin yolunu tuttum.durumu anlattım.diyalog şöyle;
(görevli)-arada bir oluyor böyle sorunlu sim kartları,8 ytl verip yedek sim kart çıkartmanız gerekiyor
-o nasıl oluyor anlayamadım.
(görevli)-arada bir böyle sorunlar olabiliyor,müşteri hatası, yedek sim kart çıkartmanız gerekli 8 ytl karşılığı
-müşteri hatası nasıl oluyor aveanın sorunu değilmi,aveanın bozuk kartı için 8 liramı vereceğim?
(görevli)-müşteri hatası oluyor,benim ne suçum var?
-aveanın bozuk kartına 8 lira,peki sağolun iyi akşamlar dedim çıktım.
8 lirasında değilim bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.ben nasıl her hizmetin bedelini ödüyorsam kendi hatalı kartları için 8 lira istemeleri kadar garip bir durum yok.avea 3g mesajı yollayıp duracağına önce simkartlarının kalitesini yükseltsin diyorum.
her neyse ben bu aveayı nereye şikayet edebilirim arkadaşlar?
bundan sonra da avea tövbe diyorum.bugün 20 liralık son kontorumu aldım bitince tekrar trcell![]()