User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
60 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Avea Saçmalığı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Avea Saçmalığı

arkadaşlar telefonda son zamandır hattın çekmemesi gibi sorunlar yaşıyordum telefondan sanıyordum.2-3 dk da bir full çeken telefon çekmemeye baslıyordu kafasına göre,telefonda görüşme yapıyorum bir anda kapanıyor tel çekmemeye basladıgı için görüşme pat diye gidiveriyor çok sinir bozucu bir durum.bugün arkadasın teline taktık ondada yaptı.tel ilk acıldıgında avea oldugunu anlayıp cekmeye baslaması da bi kac dk alıyor cok bekliyor ayrıca.her neyse bu sorun için herhangi bir avea bayisinin yolunu tuttum.durumu anlattım.diyalog şöyle;
    (görevli)-arada bir oluyor böyle sorunlu sim kartları,8 ytl verip yedek sim kart çıkartmanız gerekiyor
    -o nasıl oluyor anlayamadım.
    (görevli)-arada bir böyle sorunlar olabiliyor,müşteri hatası, yedek sim kart çıkartmanız gerekli 8 ytl karşılığı
    -müşteri hatası nasıl oluyor aveanın sorunu değilmi,aveanın bozuk kartı için 8 liramı vereceğim?
    (görevli)-müşteri hatası oluyor,benim ne suçum var?
    -aveanın bozuk kartına 8 lira,peki sağolun iyi akşamlar dedim çıktım.
    8 lirasında değilim bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.ben nasıl her hizmetin bedelini ödüyorsam kendi hatalı kartları için 8 lira istemeleri kadar garip bir durum yok.avea 3g mesajı yollayıp duracağına önce simkartlarının kalitesini yükseltsin diyorum.
    her neyse ben bu aveayı nereye şikayet edebilirim arkadaşlar?
    bundan sonra da avea tövbe diyorum.bugün 20 liralık son kontorumu aldım bitince tekrar trcell

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 tl ile çözülse sorun hemen ver gitsin .. aynı sorunları bende yaşadım ..şimdi vodafona geçtik bakalım ne olacak..??
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    aveaya ilk geçtiğim zamanlarda hat kopması çok oluyordu ama artık olmuyor hiç

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yawww tarifelerinede avea da lanet olsun bende hep kurtulcam diyorum ama zor geliyor numara fln geçen sms yapalım dedik 60 kontörümü aldı müşteri hizmetlerini aradım hemen yapabilecek birşey yok dediler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yawww tarifelerinede avea da lanet olsun bende hep kurtulcam diyorum ama zor geliyor numara fln geçen sms yapalım dedik 60 kontörümü aldı müşteri hizmetlerini aradım hemen yapabilecek birşey yok dediler
    nasıl 60kontur aldılar

39konture 5000 yada 500msj alınıyor zaten

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pahalida olsa turkcell... dunyanin her yerinde rahat kullanim.
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avea bende de kesiliyor bazen.
    Bi de bu kontörden süre olayına geçtik ya.Sanki bana degişen bişey olmadı gibi geliyor.Daha karlı olacak diyorlardı ama bana göre kar falan yok.Daha dogrusu onlar kar ediyor bizim için yine aynı.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avea bende de kesiliyor bazen.
    Bi de bu kontörden süre olayına geçtik ya.Sanki bana degişen bişey olmadı gibi geliyor.Daha karlı olacak diyorlardı ama bana göre kar falan yok.Daha dogrusu onlar kar ediyor bizim için yine aynı.
    daha kotu oldu bence. aciyorum 1 saniye de olsa 59 saniye de olsa 0.4 TL veya 0.5 TL patir patir gidiyor

bu sekilde 30 lirayi 1 ay yetirmem icin gunde 2 arama hakkim var uzun sure konusan birisi degilim zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha kotu oldu bence. aciyorum 1 saniye de olsa 59 saniye de olsa 0.4 TL veya 0.5 TL patir patir gidiyor
    Aynen ya , 10dakikası 2kontur ama 10dakika konuşursan:d

anasını satiyim 1saniyede konuşsan gidiyor 50kuruş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl 60kontur aldılar

39konture 5000 yada 500msj alınıyor zaten
    bende o kısma isyan ettim durduk yere 60 gitti itiraz ettim yapıcak bişi yok dediler anlamadım en başından beri şu avea yı ya zaten nee her yerden hat çekiyor ne de tarifeleri iyi değil

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla ben trcellden memnunm.
    gencell+diğer ceo tarifesi kullanıyorum.
    trcell sabit hatlar ve diğer cepler ile 5dk si 50krs diger gencell yani kampuslulerle 15dk 50krs.
    bide alıyorum heryöne bin sms 8tl idi sanırım mutlu mesut yasam aylık 30 tl
    30 tl yükleyince 10 tl de hediye geliyo.
    isteyen aylık 2saate de cevirebilio onu ben msj alıyorum
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bende o kısma isyan ettim durduk yere 60 gitti itiraz ettim yapıcak bişi yok dediler anlamadım en başından beri şu avea yı ya zaten nee her yerden hat çekiyor ne de tarifeleri iyi değil
    O işin üstüne git bence öyle saçmalık olmaz

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aramalar için Turkcell (Her yöne 1200 dk 35 tl) , SMS için avea kullanıyorum Her ne kadar iki telefon taşımak zahmetli olsa da
    EMC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pahalida olsa turkcell... dunyanin her yerinde rahat kullanim.
    kesin öle ama nerden geçiriceklerini şaşırıyolar turkcellde. hesapta kamu+mesaj paketim var 40-45 gelmesi gereken fatura 60 ın altına inmedi 1 senedir.

bu arada sim kartta müşteri hatası nası oluyomuş onu bi sor bence, sim karta ne yapabilirsin ki en fazla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O işin üstüne git bence öyle saçmalık olmaz
    bir kere gitmeye kalkmıştım zamanında bağdat caddesi üzerinde olan bir pizza zincirinden aldığım pizza üzerinde böcek le beraber fırına konmuş ve pişmiş eve servis geldi üzerinde baktım böcek le beraber fırına konmuş fotoğraflarını falan çektim direk aradım müşteri hizmetlerini geldiler evimize temsilci yok o şubemize o olacak bu olacak falan neyse bir yandan da tanıdık bir avukata bu iş nedir diye danışalım dedik üstüne gidersin gitmesine ama uzun sürer ve maddi olarak yorar sonunda birşey alamazsın öle unuttum gitti sonra ne mi oldu? tekrar müşteri hizmetlerinden aradılar gelin şubemize gelin görün istedğiniz zaman gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz dedim yok abi eksik kalsın isminizi bile duymayı yemek yemeği bırak dükkanın önünden geçmem

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesin öle ama nerden geçiriceklerini şaşırıyolar turkcellde. hesapta kamu+mesaj paketim var 40-45 gelmesi gereken fatura 60 ın altına inmedi 1 senedir.

bu arada sim kartta müşteri hatası nası oluyomuş onu bi sor bence, sim karta ne yapabilirsin ki en fazla
    ben arama basina dakikasi 6tl aranma basina 4tl oduyorum
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bir kere gitmeye kalkmıştım zamanında bağdat caddesi üzerinde olan bir pizza zincirinden aldığım pizza üzerinde böcek le beraber fırına konmuş ve pişmiş eve servis geldi üzerinde baktım böcek le beraber fırına konmuş fotoğraflarını falan çektim direk aradım müşteri hizmetlerini geldiler evimize temsilci yok o şubemize o olacak bu olacak falan neyse bir yandan da tanıdık bir avukata bu iş nedir diye danışalım dedik üstüne gidersin gitmesine ama uzun sürer ve maddi olarak yorar sonunda birşey alamazsın öle unuttum gitti sonra ne mi oldu? tekrar müşteri hizmetlerinden aradılar gelin şubemize gelin görün istedğiniz zaman gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz dedim yok abi eksik kalsın isminizi bile duymayı yemek yemeği bırak dükkanın önünden geçmem
    Üstüne git dediysem hemen dava aç demedim yaw

sikayetvar.com ' a yaz , 1hafta içinde arıyorlar.

Ben süresi geldiği zaman kontur yüklemiştim ama bedava konuşma hakkı gelmemişti.Müşteri hizmetlerini aradım yapamayız edemeyiz,bahsettiğim siteye yazdım aradılar çözdüler sorunu

Yasin Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdiye kadar ne ücretlerinden nede kullanımından dolayı hiç şikayetim olmadı açıkçası aveadan 3 sene kadarda aveada çalıştım. Ama söylediklerimin çalışmamla alakası yok

Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar telefonda son zamandır hattın çekmemesi gibi sorunlar yaşıyordum telefondan sanıyordum.2-3 dk da bir full çeken telefon çekmemeye baslıyordu kafasına göre,telefonda görüşme yapıyorum bir anda kapanıyor tel çekmemeye basladıgı için görüşme pat diye gidiveriyor çok sinir bozucu bir durum.bugün arkadasın teline taktık ondada yaptı.tel ilk acıldıgında avea oldugunu anlayıp cekmeye baslaması da bi kac dk alıyor cok bekliyor ayrıca.her neyse bu sorun için herhangi bir avea bayisinin yolunu tuttum.durumu anlattım.diyalog şöyle;
    (görevli)-arada bir oluyor böyle sorunlu sim kartları,8 ytl verip yedek sim kart çıkartmanız gerekiyor
    -o nasıl oluyor anlayamadım.
    (görevli)-arada bir böyle sorunlar olabiliyor,müşteri hatası, yedek sim kart çıkartmanız gerekli 8 ytl karşılığı
    -müşteri hatası nasıl oluyor aveanın sorunu değilmi,aveanın bozuk kartı için 8 liramı vereceğim?
    (görevli)-müşteri hatası oluyor,benim ne suçum var?
    -aveanın bozuk kartına 8 lira,peki sağolun iyi akşamlar dedim çıktım.
    8 lirasında değilim bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.ben nasıl her hizmetin bedelini ödüyorsam kendi hatalı kartları için 8 lira istemeleri kadar garip bir durum yok.avea 3g mesajı yollayıp duracağına önce simkartlarının kalitesini yükseltsin diyorum.
    her neyse ben bu aveayı nereye şikayet edebilirim arkadaşlar?
    bundan sonra da avea tövbe diyorum.bugün 20 liralık son kontorumu aldım bitince tekrar trcell

seninle pek uğraşmak istememiş görevli eğer üretim hatası olarak o simkartı alırsa senden
    sana ücretsiz olarak yeni simkart verir 8 ytl ödemene gerek kalmaz kendiside merkeze o şekilde formunu doldurup yolladığında bayide zarar etmez.
    Ama evrak işi olduğu için uğraşmak istememiş almak istersen bu kadar demiş sana

simkarttan olma ihtimalide var en kötü müşteri hizmetlerini arayıp lokasyonunu verirsen baz istasyonu hakkında bir arıza kaydı açarlar 1 hafta içerisinde kontrol edilir burdanda varsa bi arıza giderilir. Bi çok müşteriye bu konuda yardımcı olmuştuk. Faydasını gören oldu biraz peşine düşmen gerekiyo yanlız sık sık arayıp ne oldu baktınızmı diye sorman gerekiyor.

Yasin Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cift mesaj oldu kusura bakmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)